body,  makeup

Elokuun suosikit

Elokuu ei ollut mitenkään tämän vuoden lempikuukausistani, mutta sanotaanko näin, että lapsen leikkaus on näyttänyt pitävän näkyvät kohtaukset poissa eikä ole negatiivisesti vaikuttanut lapseen mitenkään, joten toivossa on hyvä elää. Näin kai sanoi se kuuluisa lapamatokin.

Kosmetiikan saralla on ollut muutamia selviä suosikkeja, mutta esim. meikkivoidetta tai meikinpoistoainetta olen vaihdellut niin usein, ettei mikään ole noussut yli muiden.

Huulilla on keikkunut useasti viime kuussa Jouerin nestemäinen huulipuna sävyssä Lychee. Tästä ihanuudesta tulee juttua varmasti piakkoin, sillä minulla on tällä hetkellä jopa kaksi Jouerin huulituotetta ja pakko päästä niistä kertomaan.

Tallinnan pikareissulta ostettu Palmer’sin Rapid Moisture Spray Lotion pääsi käyttöön, kun Vaselinen vastaavanlainen tuote loppui. Tässä on todella kaakaomainen tuoksu, ehkä välillä vähän liiankin tuju, mutta ei kauaa iholla pyöri. Kuitenkin kosteustehot enemmän kuin paikoillaan!

Toinen kosteuttava tuote on ollut Omoroviczan Queen of Hungary Mist, jonka ostin tähän erikoispulloon verhottuna. Tässä on oikeasti mist eli siis todella, todella hienojakoinen suihke. Tuoksu on upea ja iho jää ihanan kosteutetuksi. Tästäkin tulossa oma postauksensa – toivottavasti piakkoin.

Too Facedin Hangover -pohjustaja on ollut paljonkin käytössä kesällä, kun kasvot ovat tuntuneet tarvitsevan lisäkosteutta jostain syystä. Luultavasti tämän tarve jatkuu talvellekin, joten kohta pitäisi hankkia jo toinen purkki. Tämä myös tuntuu lisäävän jonkin verran meikin pysyvyyttä ja meikki näyttää hyvältä tämän päällä kasvoilla.

Viimeisenä uusin näistä tuotteista eli Hourglass Ambient Lighting Blush sävyssä Diffused Heat, josta olenkin jo kirjoittanut erikseen. Tämä poskipuna on aika tumma eli luultavasti talvella tämä voi olla aavistuksen liian kesäinen. Kaunis tämä on joka tapauksessa.

Oliko joukossa jotain omia suosikkeja tai uusia, kiinnostavia tuttavuuksia?

No Comments

  • Salka

    En ole itse mitään näistä kokeillut. Palmeria voisin joskus hankkiakin, mutta täytyy selvittää mitä muita tuoksuja on saatavilla-en nimittäin ole suklaan ja kaakaon fani 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.