hair,  makeup,  scents,  skincare

Elokuun loppuneet

Ajattelin, että jos saataisiin vaihteeksi käytyä näitä loppuneita/roskia läpi kerran kuussa, niin niitä ei kertyisi ihan järkyttävää määrää listattavaksi. Näin ollen ehkä muistan kertoakin tuotteista enemmän.

Ehkä tämä on myös teille helpommin luettavaa. Tässä kuussa loppui monta suosikkituotettani – osan olen jo ostanut uudestaan.

smashbox_photo_finish_light_marc_jacobs_undercover

Meikeistä loppui vain kaksi pohjustajaa. Toinen oli minikokoinen Smashboxin Photo Finish Light, joka oli ihan ok, muttei mikään niin mullistava, että ostaisin sitä uudestaan. Se ei tasoittanut ihoani, enkä nyt ole ihan hirveän varman paljonko se pidensi meikin kestoakaan. Tämä oli matkoilla kiva kokonsa takia. Toisen loppuminen olikin surullisempi – Marc Jacobs Undercover, joka kosteutti ihoa ja auttoi meikkiä pysymään hyvänä pidempään. En ole heti ostamassa lisää, sillä otin juuri käyttöön uuden Stilan One Step Correctin, ja minulla on vielä talvea odottamassa uusi Too Faced Hangover. Ehkä näiden jälkeen voin palata takaisin Marc Jacobsin pariin.

missha_flower_bouquet_maylily_pixi_glow_mud_cleanser

Ihon puhdistuksen osalta loppui lempimeikinpoistoöljyni, nimittäin Misshan Flower Bouquet. Tällä kertaa tämä oli tuoksussa Maylily – mielestäni kaikki eri tuoksut toimivat ihan samalla tavalla. Tämä on tosi ohutta öljyä, joka poistaa kaiken kivuttomasti. Öljy myös emulsioituu helposti veden kanssa ja sen saa iholta pelkällä vedellä pois. Täysin unelma, pumppu annostelee järkevän määrän eikä ruiski ympäriinsä. Ärsyttää vain, ettei tätä saa eBayn ulkopuolelta Suomeen. VINK VINK eleven.fi! Pikkuinen Pixin Glow Mud Cleanser oli käytössä Barcelonan reissulla ja sen jälkeen kotonakin. Tämä tuoksui kivalta ja pesi kasvot hyvin, muttei liian narisevaksi. Tämä tuntui hieman öljyiseltä, mutta ihoni tykkäsi tästä. Mitään glow-vaikutusta en huomannut, koska eihän nämä ikinä ole iholla minuuttia pidempää.

basiron_ac_lush_tea_tree_water_sunday_riley_luna

Ihonhoidon ainoat loppuneet ovat kaikki todellakin HG-tuotteitani. Basiron AC on näin akneihoisen lemppari. En käytä tätä päivittäin, vain kuuriluontoisesti, varsinkin jos ihoni tuntuu vähän alkavan reistailemaan. Lushin Tea Tree Waterin ostin Tallinnan työmatkoilla testiin ja oli pakko käydä ostamassa heti isompi koko tätä, kun tämä loppui. Käytän tätä kasvoveden sijaan heti pesun jälkeen, tämän päälle sitten laitan joko vielä kosteuttavampia kasvovesiä tai sitten Pixin Glow Tonicin. Tämä tuoksuu ihanan raikkaalta ja tuntuu ihanan viilentävältä iholla. Sunday Rileyn Lunan loppuminen sattui! Tämä kyllä kesti yli vuoden, koska en käyttänyt päivittäin. Tällä hetkellä minulla on ainakin kolme muuta retinoli-tuotetta odottamassa käyttöä, joten heti en osta uutta, mutta ehkä jossain vaiheessa. Hinta vain on niin kova kerralla maksettavaksi, vaikka tämä on riittoisa.

jo_malone_lime_basil_mandarin_kiehls_amino_acid_conditioner

Pieni Jo Malonen Lime Basil & Mandarin oli kiva laukkutuoksu, tämä on sitruksisen raikas ja hieman erilainen tuoksu. En ehkä ostaisi tätä täysikokoisena, mutta kesällä tämä oli kiva tuoksu. Kiehl’sin Amino Acid -hoitoaine on ihan ehdoton. Se toimii ihan täydellisesti minun hiuksissani – kosteuttaa, muttei latista. Tätä on jo isompi pullo odottamassa käyttöönottoa (yritän käyttää pari muuta hoitoainetta loppuun ensin).

Oudointa on, että tällä kertaa ei loppunut yhtään PR-näytteinä saatua tuotetta.

Onko mukavampi lukea loppuneet joka kuukausi pienemmissä erissä vai haluatteko parin kuukauden tuotteet kerralla?

Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.