hair,  makeup,  skincare

Elokuun loppuneet

Sisältää affiliate-linkkejä

Koko lämpimän kesän – myös elokuun – käytin tosi vähän ihonhoitotuotteita tai meikkiä. Pärjäsin ilman meikkivoidetta työpäivät ja iltaisin halusin laittaa iholle mahdollisimman vähän tuotteita, sillä käyttöön oli lähtenyt alkukuusta Acnatac.

Tuotteita loppui sen verran, että päätin tehdä niistä oman postauksena, muttei tarpeeksi, että jakaisin ne omiin kategorioihinsa.

Kolme tuotetta loppuneissa tuskin yllätti ketään – Batisten kuivashampoo, Mitchumin deodorantti sekä Carmexin huulirasva. Edelleen suosikkeja, edelleen käytössä ja lisää odottamassa käyttöönottoa. Tämä on ehkä mun päivittäinen (vaikka kuivashampoota en käytä ihan joka päivä) kolminaisuus, joita käytän olin sitten kotona tai menossa jonnekin. Parempia en ole löytänyt – varsinkaan samassa hintaluokassa – korvaamaan.

elokuun loppuneet roskat

Kangasnaamioita käytin kaksi – tai ainakin muistin vain kaksi tyhjää kuorta heittää kassiin. Toinen on Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal Paper Mask ja muistan tämän kihelmöineen iholla. Tämä tuoksui todella hyvältä eikä iho ollut punainen naamion jälkeen, vaan kosteutettu. Ei kuitenkaan niin hyvä, että olisi pakko ostaa uusi. Mizonin Enjoy Vital-Up Time Nourishing Mask olisi ehkä ollut parempi talvella, sillä tämä oli tosi kosteuttava ja ihoa pehmentävä. Toimi siis hyvin, mutta itselläni ehkä näkisin tehon paremmin, kun ihoni olisi ollut kuiva ja karhea talven jäljiltä.

REN Clearcalm 3 Clarifying Clay Cleanser on yksi lempiputsareistani. Käytän tätä, kun ihoni on ärsyyntynyt jostain tai siinä on kipeitä finnejä. Tämä rauhoittaa ihoa, mutta puhdistaa sen hyvin. Uusi on ostettu ja odottaa käyttöönottoa – testaan välissä muitakin puhdistajia. Skinfoodin Black Sugar Scrub tuli viime vuoden Skinfoodin Christmas Crackeristä. Tämä on tosi hyvä – ja erittäin karhea – kuorinta-aine kasvoille. Tykkään, mutta en juurikaan tällä hetkellä käytä fysikaalisia kuorintoja, sillä ihoni on aika herkkänä. Pirkka kasvopyyhkeet olivat käytössä swatchien jne. poistamiseen meikkipöydälläni. Toimii hyvin meikkienpoistoon kasvoiltakin, mutta itse en juurikaan käytä kasvopyyhkeitä. FOREO Luna Play loppui vihdoinkin, yli vuoden käytön jälkeen. En kylläkään käyttänyt tätä päivittäin, sillä tämä sijaitsi suihkussa. Mutta ostin Luna Play Plusin, joka lähti myös suihkukäyttöön. Alakerrassa on Clarisonic, mutta sitäkin käytän vain pari kertaa viikossa, ihoni ei tällä hetkellä kestä pahemmin manuaalista hankaamista. Mad Hippie Vitamin C Serum oli todella hyvä c-vitamiiniseerumi ja tulen luultavasti ostamaan uuden pullon. Tämä toimi myös hyvin meikin alla. Etude House Sunprise Mild Airy Finish on todella hyvä aurinkorasva rasvoittuvalle iholle, sillä tämä jättää ihon MATAKSI. Ja jos laitat vähänkin liikaa, saat valkoisen hunnun ihollesi. Ehdottomasti kätevä kesäkäyttöön, sillä tämä ei ole tahmea tai rasvaisen tuntuinen. Tulen ostamaan uuden ensi kesäksi.

Essencen I Love Extreme vedenkestävänä oli hyvä, mutta sen verran iso harja, että sain tällä hyvin aina välillä sutattua luomiani. Hintaa ei kyllä voita mikään, joten voi olla, että ostan uuden. Nyt testissä toinen essencen vedenkestävä ripsiväri. L’Oreal Infallible Fixing Mist on hyvä rasvoittuvalle iholle. Tämä ei minulla tällä hetkellä montaa tuntia pidä kiiltoa poissa, mutta a) tuoksuu hyvältä ja b) toimii kun iho ei ole näin rasvainen paremmin. Ostin jo uuden pullon. Urban Decayn All-Nighter on kanssa tosi hyvä meikinkiinnityssuihke, jonka tulen varmasti ostamaan lähiaikoina uudestaan. Näitä olen käyttänyt jo muutaman pullon. Pieniä tuoksunäytteitä loppui pari – YSL Mon Paris ja Emporio Armanin Because it’s You. Kumpikin ihan jees, ei lemppareita eli ei tarvitse ostaa itse parfyymeita.

Huomasin myös, ettei yksikään loppuneista ollut PR-näyte. Tämä on aika outoa minulle, mutta kertoo myös, että ostan todella paljon kosmetiikkaa itsekin eli en ns. elä PR-näytteillä.

Oliko mukana omia suosikkeja tai inhokkeja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.