shopping,  skincare

Elevenin alennusostokset

Sisältää affiliate-linkkejä

Elevenillä oli pääsiäisalennukset menossa, joten päätin tehdä pienen tilauksen ja kokeilla muutamia kiinnostavia tuotteita. Osa lähti jo heti testiin, toiset jäävät odottamaan vastaavan loppumista.

DECIEMin yhdeltä brändiltä, nimittäin The Chemistry Brandiltä oli alennuksessa erittäin kiinnostavia tuotteita. Itse nakkasin koriin The Hand Chemistryn (äidille), Hyaluronic Body Mistin ja Glow Oilin.

Glow Oil on DHA-vapaa rusketuskuivaöljy. Pakkauksessa lukee, että sävy näkyy 2-3 päivän käytön jälkeen. Voin sanoa, että minulla näkyi jo 1. käytön jälkeen, luultavasti siksi, että ihoni on tosi kalpea. Testasin tätä heti jalkoihin ja käsivarsiin ja voin sanoa, että tätä on vaikea levittää tasaisesti, sillä kuivaöljy kuivahtaa nopeasti iholla eikä siinä ole mitään sävyä, josta näkisi rajat. Siis suoranaisesti raitaista en tästä saanut, mutta käsi varsissa ja jaloissa näkyi kohtia, johon olin lopettanut levittämisen. Luultavasti harjoitus tekee tässäkin mestarin.

Hyaluronic Body Mist on siis aivan ihana! Tämä on erittäin kosteuttava ja samalla viilentävä suihke, jossa ei ole aerosolia. Ajattelin, että voisin yrittää säästää tätä kesälle, kun kuitenkin saan hieman poltettua itseäni jossain vaiheessa auringossa. Tämä voisi toimia tosi hyvin kosteuttavana ja viilentävänä tuotteena aurinkoa saaneelle iholle.

Leadersiltä lähti mukaan kaksi naamiota: Too Much Fun In The Sun? ja Break Up With Your Ex-Skin Cells. Ensimmäinen on siis todellakin on tarkoitettu auringonoton jälkeiseksi ja jälkimmäinen on hapoilla kuoriva naamio. Innolla testaan, aikaisemmat Leadersin naamiot ovat olleet todella hyviä.

Viimeisenä mukaan lähti Ciatén Makeup Melter. Kuulin tästä joskus sen lanseerauksen aikoihin ja moni kai siitä tykkäsi, joten päätin ostaa alennuksesta ja katsoa, että onko tästä vastusta Cliniquen Take The Day Off Balmille.

Ostitteko te jotain Elevenin alesta?

4 Comments

 • tainav

  Mä innostuin kanssa tilaamaan tuon hyalyronic body mistin .Se pullo on on puolityhjän näköinen ja ensin ajattelin ,että olen saanut käytetyn purnukan,mutta ei.Ilmeisesti se vaan on toimintamekanismiltaan sellainen,että on ilmapaineistettu tai jotain.
  Onhan pahvipakkauksen kuvassakin puolityhjä pullo.
  Ciatelta tilasin glitter flippejä,vaikka en tiedä miksi.Pääsiäispupu pisti pään sekaisin ?;) Tuo Ciaten make up melter olis ollut paljon parempi valinta!

  • Henna V

   Joo mäkin eka katsoin sitä että on puoliksi tyhjä, mutta todella paineistettua ilmaa siellä alla. Glitter flipit on ihania, mutten ole ostanut itse, koska tuskin käyttäisin 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.