shopping,  skincare

eleven.fi-tilaus – NIOD CAIS2

Sisältää affiliate-linkkejä

Olen aika hyvin pysynyt low buy -tilassa alkuvuoden, mutta nyt tuli elevenille sellainen tuote, että oli pakko venyttää kukkaron nyörejä ja hankkia tuote itselleni. Ja pari muutakin, ehkä ei niin tarvittavia, mutta hypetettyjä.

Siitä asti, kun eleven sai NIODin valikoimaansa, olen kysellyt ja vahdannut, että koska CAIS2 tulee valikoimaan. Lo and behold – Facessa minut oli tägätty, että “nyt löytyy”. Minä sitten menin kilttinä tyttönä elevenin sivuille ja nakkasin koriini yhden CAIS2:n isommassa koossa.

niod cais2

Niin siis mikä CAIS2 on? CAIS tulee sanoista Copper Amino Isolate Serum ja 2 on tuotteen toinen versio. Tämä versio tulee kahdessa eri purkissa, jotka sekoitetaan keskenään – toisessa on on GHK-peptidejä ja toisessa kupari-ioneja. Yhdessä nämä muodostavat GHK-Cu-kuparipeptidejä, joita löytyy meistä jokaisesta luonnollisesti. Meidän ihossa nämä peptidit parantavat ihovaurioiden (esim. haavojen) paranemista, ovat antioksidanttisia sekä tulehdusta hillitseviä. Ne myös stimuloivat kollageenin tuotantoa. Tämän lisäksi tuotteessa on hyaluronihappoa. TÄMÄ, jos joku on seerumi, millaista haluan laittaa iholleni. 30ml tuotetta kustantaa 78,90 euroa eli mistään halvasta seerumista ei ole kyse. Jos kuitenkin näen mitään tehoa ihollani, niin se on hintansa arvoinen. Raportoin siis tarkemmin tuotteesta, kun olen käyttänyt tätä ainakin muutaman viikon. Tuote lupaa näkyviä tuloksia jo viidessä päivässä, joten se nähdään.

leaders dailywonders masks

Tämän lisäksi tilasin kehuttuja Leadersin naamioita kaksi kappaletta – Bye, Bye Impurities ja What happened last night? Toivottavasti näistäkin näkyy jonkinlainen vaikutus. Itse tykkään käyttää kangasnaamioita ainakin kerran viikossa (viikonloppuisin, kun on aikaa makoilla sohvalla).

Näiden lisäksi lähti Cittarista mukaan vedenkestävä essencen I <3 Extreme -ripsiväri. En ole kokeillut yhtään vedenkestävää ripsiväriä essenceltä, joten toivottavasti on hyvä – ainakaan ei ole hinnalla pilattu.

Mitä te olette ostaneet viime aikoina?

3 Comments

 • tainav

  Tästä sitten tosiaankin raporttia:)Mua himottais kanssa tuo NIOD CAIS ,mutta hinta vähän kirpaisisi. Silti mietin tilaamista,jos joskus sais edes alennuskoodilla hiukan hintaa alas.Olen vaan lukenut,että tää on se tuote mitä käyttää ihmiset,jotka “tietää” .In the know;) Niin kerro sitten käyttökokemuksesi 🙂

  • Henna V

   Elevenille tulee aina välillä 20% alennuksia, joten jos niitä jaksaa vain odotella ja tuotetta on enää silloin varastossa 🙂 Mutta kerron kyllä. Eilen käytin ensimmäistä kertaa – oli sinistä ja vähän tuntui iholla kun imeytyi, muttei siis mitenkään kirvellyt tms. Tällä hetkellä iho on niin pahassa kunnossa, että näen kyllä toimiiko tämä vai ei.

 • Kristalli

  Tuosta CAIS2:sta oonkin kuullut paljon kehuja, mutta hinta on mulle liikaa, Deciemin sivuilla 72e , ehkä joskus paremmassa rahatilanteessa, NIOD on kyllä kiinnostava brändi.. Tosta CAISista oli ennen kaksi versiota, toisessa oli vähemmän peptidejä ja toisessa taas enemmän, mutta nykyään on vain tuo yksi uudistettu, mutta uusi versio siitä vahvemmasta on tulossa nimellä CAIL. Käytän paljon the Ordinaryn tuotteita, joten odotan koska julkaisevat Buffetista uuden version jossa mukana myös 1% kuparipeptidejä, eli kuulostaa köyhän naisen CAISilta :> Joskus kevään aikana kuulemma, mutta Deciemin tuntien tätäkin saatetaan saada taas odottaa, kun NMF+SPF on ollut coming soon varmaan yli vuoden 😀 Ai niin kysymys oli mitä on tullut ostettua viime aikoina, niin aasialaista kosmetiikkaa mm. etanavoide ja -ampulli, c-vitamiiniseerumi sekä keramidipitoinen kosteusvoide, Deciemiltä tuli tilattua TO:n tuotteita, mm. Granactive Retinoid 5% ja peptidiseerumeita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.