makeup,  shopping,  skincare

Eleven.fi-tilaus – loppuvien tilalle

Sisältää affiliate-linkkejä

Päätin ottaa ilon irti eleven.fi:n 25% tarjouksesta, joka oli voimassa yhden päivän alkukuusta. NIODin CAIS2 oli loppumassa, joten päätin hankkia sitä uuden pullon. Mukaan tarttui myös pari muuta tuotetta loppuvien tilalle – eli kyseessä oli tasan tarkkaan omien tämän hetken suosikkituotteiden ostaminen uudelleen.

niod cais2 copper amino isolate serum

NIOD CAIS2 kesti onneksi juuri sen verran, että sain uuden pullon tilalle. Nyt se on jo loppunut (ja näkyy kesäkuun loppuneissa) ja tämä uusi tilattu pullo käytössä. Olen tehnty NIOD CAIS2:sta oman postauksensa, mutta tässä voin kertoa sen verran, että olen huomannut tämän vaikuttavan erityisesti yhteen kohtaan ihossani – otsassani olevaan ryppyyn. Otsaryppyni (kyllä, yksi) on siloittunut huomattavasti viimeisen parin kuukauden aikana ja laitan sen tämän tuotteen piikkiin, sillä muita tuotteita vaihtelen, mutta NIOD CAIS2:sta käytän päivittäin – joskus kaksikin kertaa päivässä, minkä takia tuote ei montaa kuukautta kestä käytössä. Kerroin tästä jo aiemmassa postauksessa, mutta ryppy on pysynyt hyvin poissa – tai madaltunut selvästi. Pelkästään tuon takia aion myös jatkaa tämän käyttöä ja ostamista.

maybelline fit me 05 15 concealer

Toinen ihan kohta loppuva tuote on Maybellinen Fit Me -peitevoide. Itselläni on käytössä sävy 15, mutta sekoitan sitä tällä hetkellä Tarte Shape Tapeen sävyssä Fair Neutral. Niinpä päätin kokeilla sävyn 15 lisäksi myös sävyä 05, jota en ole aiemmin ostanut. Se on selvästi vaaleampi, sillä 10 oli jostain syystä tummempi (ainakin omalla ihollani) kuin 15. Tosi oudot sävyt, mutta tämä vaikuttaa sopivalta – joko kesällä sekoitettuna 15 tai talvella yksistään – tämä selviää kun en ole käynyt polttamassa ihoani Linnanmäellä. Jep, otsa ja päänahka ovat kipeät, mutta eivät missään vaiheessa ole kuoriutuneet tai edes vihaisen punaiset, tosi outoa.

gerard cosmetics garden party

Ja viimeisenä nakkasin ostoskoriin Gerard Cosmeticsin Garden Party -meikinkiinnityssuihkekolmikon. Nämä ovat kaikki minikokoisia, joten näitä on helppo kantaa tarvittaessa mukana käsilaukussa tai matkoilla. Tuoksuina tässä kolmikossa ovat Green Tea, Lemongrass ja Peach. Peach mulla on ollutkin käytössä – löytyy myös kesäkuun loppuneiden joukosta. Näissä on tosi voimakas alkoholin tuoksu, joten minulle on loppujen lopuksi aika sama miltä näiden kuuluisi tuoksua, se kuitenkin häviää iholta tosi nopeasti.

Kannattaa myös katsastaa eleven.fi, sillä kesäale on alkanut!

Olen pahoillani, että viime viikolla postaukset jäivät unholaan. Oli hieman outo ja pitkä viikko. Tein töitä myös juhannusaattona – kotoa käsin onneksi – joten minulla ei ole ollut täysin pitkää viikonloppua nytkään. Mutta ehkä tämä kesäkuun jälkeen vähän helpottaa ja pääsen heinäkuussa rentoutumaan – vaikka joudun loman viimeisinä päivinä elokuun alussa tekemään hieman töitäkin.

Mitä te olette viimeksi ostaneet?

One Comment

  • Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

    Vähän nsurahdin tuolle kysymykselle,taisin nimittäin viimeiseks ostaa yksisarvissuihkuvaahtoa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.