lifestyle

Eläimiä ja pronssia syksyyn

Kävimme eilen Ikeassa pienillä ostoksilla. Alunperin ideana oli ostaa tyttärelleni uusi kattovalaisin, mutta emme löytäneet mitään mistä hän olisi varmasti tykännyt. Uusi yritys ensi viikolla – nykyinen lamppu on vaaleanpunainen, jonka takia talvisin huoneessa on liian punaista ja pimeää.

Mutta löysimme meidän makuuhuoneeseen uuden valaisimen. Ikean uusi PS 2014 värissä valkoinen/kupari. Mieskin ihastui siihen heti, joten 70 euron lamppu lähti mukaan. Kokoaminenkin oli helppoa! Tätä on myös valko-hopeisena, jos kupari ei iske. Tämä on kuin Death Star – no ei ihan, mutta samanlainen fiilis tulee.

Tämän lisäksi Ikeasta lähti mukaan säilytyslaatikoita kengille eteiseen sekä pari hyllyä, jotka näette kun esittelen uudistetun meikkinurkkani.

Kävimme pikaisesti Iittalan myymälässä, josta mukaan lähti vain Taika-sarjan astiapyyhe. Se on muuten söpö!

Toinen söpö pyyhe löytyi aiemmin viikolla Finlaysonin myymälästä, meinaan Pesue-sarjan käsipyyhe. Rocket the Raccoon! Tytär sai pinkin Muumi-kylpypyyhkeen.

Sohvaahan koristaa jo susi-, pöllö- ja korppityynyt, joten eläimiä löytyy jo ennestään. Nyt tekisi mieli muutenkin saada kämppään jotain uutta – pientä, sillä lattia on pakko vetäistä jossain välissä uusiksi ja makuuhuoneeseen paremmat vaatekaapit.

Onko teillä näin syksyn alussa tullut into hankkia kotiin jotain uutta?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.