Uncategorized

Ehdoton hiuskaksikko – Ouai ja Kiehl’s

Mulla on jotenkin haastavat hiukset ja päänahka. Ollut aina. Yleensä hiukset on blondattu (tai ainakin värjätty) eli pituudet ovat kuivat. Tämän lisäksi päänahka rasvoittuu todella herkästi – ja talvisin kuivuu. Hiuksia on paljon, mutta jokainen yksittäinen hius ohut – ja normaalitilassa tosi liukas.

Liian pesevät shampoot ovat tehneet hallaa päänahalle sekä pituuksille. Liian hellävaraiset eivät pese rasvaisuutta pois ja jo seuraavana päivänä (pesen hiukset iltaisin, viikonloppuisin aamulla) täysin rasvaiset eli sitten käytän kuivashampoota, joka tuskin auttaa tähän sykliin. Hoitoaineet joko kosteuttavat liikaa ja tekevät hiuksista todella liukkaat ja päätä pitkin menevät – silikonittomat taas yleensä jättävät hiukset karheiksi ja kuluneiksi. Hiuksiani on viimeksi värjätty joulukuussa(!), joten tietysti tummempi tyvikasvu saa muutenkin hiukset näyttämään rasvaisilta nopeasti.

Mutta nyt olen ehkä löytänyt THE kombon. Ja vielä aivan oudosta suunnasta. Ouain Volume-shampoon otin CultBeautyn laatikkooni vain sen takia, koska Clean oli myyty loppuun. Minä ja tuuheuttavat tuotteet emme ole yleensä tulleet ihan hirveästi toimeen.

ouai volume shampoo

Mutta Ouai Volume toimii. Se pesee hiukseni puhtaisi, muttei nariseviksi. Se tuntuu lisäävän hiusten ympärysmittaa ilman, että niistä tulee karheita ja kiharia – eli ei ole syväpesevä. Ja shampoon tuoksu on aivan ihana! Ei kuitenkaan niin voimakas, että se jäisi hiuksiin kuivaamisen jälkeen. Mutta suihkussa on ihana olla, kun Ouain ominaistuoksu (sitruunaa, ruusua, jasmiinia, iiristä, liljaa ja valkoista myskiä) pääsee ilmaan. Shampoo on kermaista ja vaahtoaa todella hyvin, tätä tarvitsee käyttää kerralla vain pienen määrän, mikä on bonusta, sillä näin kalliin shampoon (tai no £22 ei ole mikään järisyttävän kallis) toivookin kestävän pitkään. Hiukset pysyvät yli päivän freesin näköisinä (kahden yön jälkeen pitää lisätä kuivashampoota, mutta ei samoja määriä kuin muiden shampoiden kanssa). Todellakin suosittelen!

kiehls amino acid conditioner

Kun olen muutamalle kertonut, että käytän Kiehl’sin Amino Acid -hoitoainetta, niin osa on ollut ihan että “häh?” sillä Kiehl’s on vahvasti ihonhoitobrändi. Kuitenkin kuultuani Youtubessa tätä hehkutettavan MakeupByTiffanyD:n toimesta, päätin käydä hakemassa ensin matkakokoisen shampoon ja hoitoaineen. Shampoo oli ihan ok, mutta Ouai vei siltä sijan. Sen sijaan hoitoainetta kävin matkakokoisen loputtua hakemassa lisää – ja nyt Hullareilta ostin 500ml purnukan. Amino Acid -hoitoaine on ohuen näköistä voidetta – ei vetistä – ja se tuntuu häviävän hiuksiin eli ei tee niistä kauhean liukkaita. Tähän löytyy selitys, hoitoaine ei sisällä silikonia. Ja minä olin varma, etteivät hiukseni voisi näyttää hyvältä ja sileiltä ilman silikonia. Tämän hoitoaineen ansiosta en ole myöskään käyttänyt mitään hiuksiin jätettävää hoitotuotetta, sillä se pystyy yksinään tekemään hiuksistani kiiltävät, käsiteltävät, helposti kammattavat sekä sileät. Ehdottomasti suosittelen tätäkin! Stockmannin Kiehl’sin pisteellä 200ml hoitoaine maksaa 21 euroa.

Eli näillä pesen hiukseni useimmiten (jos en käytä syväpuhdistavaa tai sävyä korjaavia tuotteita). Enkä tällä hetkellä voisi olla tyytyväisempi.

Mikä on teidän luottoshampoo ja -hoitoainekombo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.