makeup

Edullinen ja hyvä silmämeikinpohjustaja

Viime kesänä ostin Tallinnasta Wet n Wildin Photo Focus Eyeshadow Primerin Only a Matter of Prime. Ja päätin alkaa testata sitä vasta, kun vanhat auki olleet pohjustajat loppuisivat. Niinpä se sai kunnian avautua vasta nyt toukokuussa.

Ennen tätä käytössä oli Narsin pohjustaja – josta löytyy kyllä backup kaapista – sekä Smashboxin 24h primer, josta kerroinkin viimeisessä loppuneet tuotteet -postauksessa. Eli siis vertailukohtina olivat nämä sekä aiemmin kokeilemani UD:n ja Too Facedin versiot.

Ja ennen kuin kukaan sanoo, ettei ymmärrä miksi silmämeikinpohjustajia käytetään, niin itse joudun käyttämään raskaiden ja rasvaisten luomien takia. Jos pärjäätte ilman, niin hyvä teille. Joillekin pelkkä peitevoide toimii, minulla ei.

Ja täytyy sanoa, että tämä yllätti, positiivisesti. Oikeasti, vähän epäilin kaikkia niitä postauksia ja videoita, joissa tätä kehutaan, mutta alle kympin hinnalla – aivan mahtavaa kamaa!

Pakkaus on mielestäni aika tyylikäs ja käytännöllinen. Tätä tuubia voi pitää myös pystyssä, jotta tuote valuu alaspäin.

wet n wild eyeshadow primer

Itse pohjustaja on vaalean väristä ja aika tahmeaa. Se kuitenkin levittyy sormin luomille ilman mitään ongelmaa, peittää ehkä aavistuksen luomen sävyä, mutta jos omistat tosi näkyvät suonet tms. niin tämä ei riitä niitä peittämään. Tämä jättää luomille hieman tahmean tunteen, johon luomiväri tarttuu hyvin. Itse en kuitenkaan huomannut käytössä, että tahmaisuus haittaisi esim. luomivärien häivyttämistä. Normaalisti levitän itse kuitenkin peitevoidetta myös luomille pohjustajan päälle, jotta saan mahdollisimman tasaisen taustan luomiväreille – kulmaluullani on pisamia, suonet eivät minulla juurikaan näy luomilla.

Mutta siis se yllättävin osio oli, että tämä ihan oikeasti pitää mun luomivärit luomilla yli työpäivän ilman, että tarvitsee korjata mitään. Esim. UD tai Too Faced ei tähän pystynyt yksinään. Jos tämä jatkaa toimintaansa yhtä hyvin, niin ihan varmasti siirryn tähän ja jätän kalliimman Narsin ostamatta tulevaisuudessa. En voi kuin suositella kokeilemista. Saatavilla esim. Cocopandasta hintaan 8,50 euroa.

Oletteko testanneet tätä halpaa luomivärinpohjustajaa?

5 Comments

 • Heidi Minna

  En ole testannut, mutta tämän suosituksen perusteella voisin testatakin! Joskus on vaikea olla nauramatta, kun kauneusgurut ja konsulentit vakuuttelevat, että “tätä peitevoidetta voi käyttää luomivärin pohjustukseen” tai “tämä Ud:n primer potion / Mac paint pot pitää luomivärin paikallaan koko päivän”. Kyllä ei voi eikä muuten pidä. Itse käytän MACin paint potia joka päivä, ja pohjustan sen aina Lumenen luomivärinpohjustajalla (vanha versio, uudesta en tiedä). Seuraavaksi voisin kyllä kokeilla tuota Wet n Wildia, sillä Lumenen on laittanut tämänkin tuotteensa uusiksi ja nostanut hintaa..

  • Henna V

   Mä tykkäsin kanssa siitä vanhasta Lumenen pohjustajasta. Uutta versiota en ole testannutkaan. Mullakaan MACin Paint Potit ei yksinään toimi, alle tarvitsen pohjustajan.

 • Charming Nails

  Mä en jotenkin olle uskonut tämän toimivan mutta jos toimii sulla, toimisi kyllä mullakin. Eikä MAC PP toimi mullakaan yksin, kyllä se vaatii alleen silmämeikinpohjustajan. Tykkään kanssa Smashboxin ja the Balmin pohjustajista 🙂

 • Nimk

  Tän pohjustajan ainut miinus on, että se saattaa herkästi “erottautua” (en nyt keksi tälle suomenkielistä sanaa) tuubissa, eli neste ja tuote on erillään ja tuubista tulee vaan litkua. Se hoituu kyllä ravistamalla, mutta joskus se ärsyttää 😀 muuten tää on ollut mun luottopohjustin jo vuosia, ei edes urban decay tätä voittanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.