makeup,  tools

Ecotoolsin syksyisiä uutuuksia

Käväisin tiistaina Ecotoolsin lanseerauksessa Kauneushoitola Kuiskauksessa. Ohjelmana oli kahden mallin (Pupulandian Jennin ja Nella Törnroosin) meikkaaminen Ecotoolsin siveltimillä ja Couleur Caramelin meikeillä. Meikkaajina toimivat Meikkipää-blogin ihanat Riia ja Laura.

Tilassa oli todella kuuma, mutta onneksi tilaisuus oli lopulta aika lyhyt. Saimme kuitenkin kuulla, että miten Riia ja Laura käyttävät Ecotoolsin erilaisia siveltimiä. Itse käytän päivittäin vähintään kahta Ecotoolsin sivellintä – puuterille ja poskipunalle – jotka ovat muutama vuosi sitten ilmestyneestä mini-kabuki-setistä. Aivan ihania ja vaikka ovatkin lyhytvartisia, niin niillä on todella helppo työskennellä. Itse tykkään Ecotoolsin siveltimistä, mutta jotenkin luomivärisiveltimet ovat jääneet vähän vieraiksi.

Mukaamme tilaisuudesta saimme kolme uutta kasvosivellintä – mattifying finish (eli puuterisivellin), correcting concealer (pieni peiteveoidesivellin) ja eye perfecting (isompi peitevoidesivellin, jota kutsuttiin tilaisuudessa myös töpöksi tai pullukaksi).

 

Ecotoolsin siveltimen varsi on bambua ja karva synteettistä. Karva on todella pehmeää ja silkkisen tuntuista. Puuterisiveltimessä on duo-kuituja eli siinä näkyy kermanvärisiä sekä valkoisia karvoja.

Jos Ecotools ei vielä ole tuttu, niin suosittelen katsastamaan valikoiman, ihan varmasti jokaiselle löytyy sieltä hyviä siveltimiä. Siveltimet eivät ole kalliitakaan, näiden suositushinta on 9,20-13,95 euroa.

Onko Ecotools teille tuttu?

One Comment

  • Mulan

    Mä oon ihan rakastunut Ecotoolsin siveltimiin! 🙂 Itse asiassa aloin pitämään enemmän meikkauksesta, kun olin saanut nämä käsiini. Ennen levitin monet voiteet käsin, nykyään teen sen flat foundation -siveltimellä ja meikkaaminen on paljon mukavampaa puuhaa. Matkakabuki on ihan paras, se kulkee mulla reissusakin mukana helposti ja hygieenisesti. Mainitsen myös Ecotools-rakkaudestani omassa blogissani: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2015/08/tah-mulanko-meikkaa.html. En usko, että se jää tuohon yhteen postaukseen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.