makeup

e.l.f.:in halvat HD-puuterit

Ostin jo huhtikuussa nämä HD-puuterit ja siitä lähtien olen käyttänyt näitä enemmän tai vähemmän. e.l.f.:llä on kaksi erilaista HD-puuteria – kasvoille ja silmänalusille erikseen.

oobd_elf_hd_puuteri_powder_

Aloitetaan silmien alle tarkoitetusta puuterista – High Definition Under Eye Setting Powder on tuotteen koko nimi. Tämä tulee todella pienessä purkissa, tulee vähän mieleen indiemineraaliluomivärit. Puuteri on hienoa, mutta selvästi siinä on mukana pienen pientä hohtopartikkelia. En kuitenkaan huomannut, että ne olisivat jääneet iholle, kun levitin tuotetta Real Techniquesin Setting Brushilla. Tuote kuitenkin toi hieman valoa silmänalusille. Tämä on kuitenkin jäänyt vähemmälle käytölle alun innostuksen jälkeen, vaikka ei tuotteessa mitään vikaa ollut. Kuitenkin toinen HD-puuteri osoittautui paremmaksi.

oobd_elf_hd_puuteri_powder_

Ja miksi sitten High Definition -puuteri otti myös silmien alla suosikkipaikan? Koska tämä on ehdottomasti tähän asti paras puuteri baking-hommiin. Tuote on todella – siis T-O-D-E-L-L-A – hienojakoista ja koska se on täysin läpinäkyvää (eli valkoista purkissa), niin iho jää todella vaaleaksi baking-tekniikalla. En käytä tätä muualle iholle, sillä tämä jättää todella oudon liukkaan (liian samettisen?) pinnan iholle ja se vain tuntuu oudolta, vaikka näyttää sikahyvältä ja meikki pysyy paikoillaan.

Pakkaus on tässä kyllä vähän huono, sillä sihdin aukot ovat niin suuret, että tuotetta tulee ihan liikaa yhdelläkin täpäyttämällä ja hienojakoisuuden ansiosta tämä sitten pöllyää ihan järkyttävästi. MUTTA koska tämä on sen verran halpaa ja hyvää, ettei mua edes tämä häiritse. Mä olen käyttänyt tätä nyt myös lämpimillä keleillä ja mun silmänaluset ovat pysyneet paikoillaan – tai siis lähinnä peitevoide on pysynyt paikoillaan. Tätä saa myös keltaisena (ja shimmerisenä) Jenkeistä, Suomessa olen nähnyt vain tätä translucent-versiota.

oobd_elf_hd_puuteri_powder_

Suomen hinnoista en osaa sanoa, Jenkeissä järkyttävän halpaa. Jos ei lähiapteekista löydy, niin iHerbistä saa näitä tilattua.

JA mulle on tulossa RCMA:n puuteri, joten saa nähdä syrjäyttääkö se nämä kokonaan. Mutta siitä lisää, kunhan saan puuterin hyppysiini.

Mikä on teidän lempipuuteri baking-tekniikalle?

5 Comments

  • Jenni

    Itselläni on tuo isompi HD-puuteri käytössä! Ostin sen lähinnä sitä tarkoitusta varten, että opettelen baking-tekniikan salat. Nyt vastassa on kuitenkin yksi (todella tyhmältä tuntuva ongelma): millä keinolla saan tuota tavaraa naamalle niin paljon että siitä jää oikeasti sellaiset valkoiset “läikät”? Olen kokeillut sekä Beautyblenderiä ja juuri tuota samaista RT:n setting brushia, mutta tuntuu ettei tuotetta ikinä tule tarpeeksi vaikka kuinka sitä yrittäisi lisäillä.

  • Elise

    Itsekin ostin tuon ison HD-puuterin juuri silmänalusten kiinnittämistä varten ja on kyllä huipputuote! Silottaa ihmeellisesti ihon pintaa, etteivät pintarypyt näy, ja pitää peiteaineet paikallaan koko pitkänkin päivän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.