skincare

Drunk Elephant on laskeutunut!

Sisältää affiliate-linkkejä

Nimittäin Brittein saarille – sekä SpaceNK:hin että CultBeautyyn. Jos olette lukeneet ulkomaisia blogeja tai katsoneet jenkkiläisiä tubettajia, niin Drunk Elephant on varmasti tuttu brändi.

Mutta jos ei ole, niin kerron pikaisesti mistä on kyse.

Drunk Elephantin on perustanut Tiffany Masterson ja brändin idea on tarjota tuotteita ilman Suspicious 6 -ainesosia eli eteerisiä öljyjä, kuivattavia alkoholeja, silikoneja, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, SLS:ää ja kemiallisia aurinkosuojakertoimia.

Itse brändin nimi tulee myytistä, jonka mukaan elefantit tulevat känniin syötyään Marula-puusta tippuneita hedelmiä, jotka käyvät niiden vatsassa. Vähän niin kuin meidän suomalaiset tilhet ja pihlajanmarjat.

Tuon myytin takia brändin suosituin tuote on Marulaöljy – ja omalla ostoslistallani myös. Tämän lisäksi kehuttuja ovat Protini Polypeptide Cream, C-Firma Day Serum ja C-Tango Multivitamin Eye Cream.

Itse ajattelin käydä katsomassa Skotlannin reissulla paikallisesta SpaceNK:stä, että mikäköhän lähtisi mukaan. Mistään halvasta brändistä ei ole kyse, itse olen aina mieltänyt tämän Sunday Rileyn kanssa samaan hintaluokkaan ja niin se näyttää vähän olevankin. Huulirasva on halvin £18 hinnalla ja T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum kallein (isompi koko) 134 punnalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.