lifestyle,  shopping,  skincare

Drunk Elephant ja muut minimaaliset Skotlannin ostokset

Koska olimme käsimatkatavaroilla liikenteessä viime viikon Edinburghin lomalla, niin tiesin jo etukäteen, etten juurikaan voisi ostella mitään suurta. Niinpä suurin osa ostoksista olikin vaatteita tai neidille jotain Harry Potter -krääsää.

Itselleni hain SpaceNK:stä jo etukäteen päättämäni Drunk Elephant The Littles -minituotteet. En ole koskaan kokeillut Drunk Elephantilta mitään, mutta todellakin aion testata näitä piakkoin – ja raportoida teille tuloksia.

The Littles sisältää seitsemän minikokoista tuotetta, joista suurin 30ml on Beste No. 9 Jelly Cleanser – itselleni ehkä tylsin tuote, vaikka putsareita kuluu aina. Itse olen eniten innoissani C-Firma Day Serumista ja Marula Luxury Facial Oilista.

spacenk haul ostokset edinburgh

Tämän lisäksi nappasin SpaceNK:stä mukaani kuulemma hyttysmyrkyltä tuoksuvan This Worksin Deep Sleep Pillow Sprayn, joka minulla on ollut muutamankin kerran miniversiona. Nyt ei lopu ihan heti!

Lentokentältä nappasin Dr Paw Paw’n Original Clear Balmin, joka lojuu olohuoneessa ja toimittaa huulirasvan tarkoitusta.

Näiden lisäksi sain jo valita oman joululahjani miehen vanhemmilta – Jo Malonen parfyymin. En vielä kerro, että minkä valitsin, saatte kuulla siitä joulun jälkeen. Laitoin pussukan nätisti odottamaan joulua!

Oletteko te jo ehtineet tilata/testata Drunk Elephantia?

2 Comments

    • Henna V

      Nämä sekä Protini (jota ei tuossa minijutussa ollut mukana) kiinnostivat itseäni myös eniten. Testaus on aloitettu, katsotaan miten toimivat ihollani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.