makeup

Doctor Strangea katsomassa

Yh, se olis sitten marraskuu. Kuukausista masentavin. Onneksi alkaa tänä viikonloppuna tyttären synttäreillä ja ehkä Katatonian keikalle – jos jaksan lähteä enää samana iltana.

Mutta viime lauantaina käytiin miehen kanssa pitkästä aikaa katsomassa leffa – viimeinen leffa taisi olla Deadpool, ei ole tainnut noin pitkää taukoa yhdessä katsotuissa leffoissa ollakaan. Olen käynyt Minin kanssa pariinkin kertaan kesällä leffassa.

Mutta siis, Marvelia taas. Ei ole vielä kertaakaan pettänyt. Doctor Strange on visuaalisesti upea ja Benedict on nyt Benedict. Suosittelen siis!

Ja koska leffan kansikuvassa teema oli aika sini-puna-kultainen, niin sillä mentiin silmämeikin osaltakin.

doctor-strange-inspired-makeup

doctor-strange-inspired-makeup

doctor-strange-inspired-makeup

Silmämeikkiin tuli käytettyä Urban Decayn Gwen Stefani -palettia, saman brändin glitter-lineria sävyssä Midnight Cowboy sekä Makeup Geekin Bittenia. Poskille kiillon antoi Makeup Revolutionin Golden Lights -korostuspuuteri. Kyllä on tarpeeksi kiiltoa! Huulimeikki mentiin nudella – Marc Jacobsin Role Play, edelleen upea! Olisin voinut levitaatioviitan takia laittaa punaistakin, sillä onhan se viitta oikeastaan hahmo jo itsessään.

Mun iho on taas niin hirveässä kunnossa, ettei tosi. Tallinnan reissu sekoitti vatsan ja naaman, joten nyt lähti uudestaan käyntiin FODMAP-ystävällinen ruokavalio. Heippa vaan maitosuklaa! Ja pitäisi saada itseäni jonkinlaiseen kuntoon – siis hieman timmimpään – ennen kavereiden häitä ensi kesällä. Siellä kun näkee tuttuja vuosien takaa.

Onko marraskuu jej vai nej?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.