shopping

DHL:n tullausmuutos

Tämä on nyt jo vähän myöhässä, mutta huomasinpas itse, kun tilasin iHerbiltä tuotteita, että DHL on muuttanut tullausmaksujaan.

oobd_physicians_formula_highlighter

Ennen oli ilmaista tehdä itse tullaus, mutta nyt sen hinta on 49,60 euroa, KYLLÄ – 49,60 EUROA (sis. alv). Tätä kutsutaan nyt nimellä luovutusmaksu.

Ja se, että DHL hoitaa tämän puolestasi on tullivakuuspalkkio vähintään 24,80 euroa (20e + alv) tai 5% tullien ja verojen arvosta (+alv).

Jep, eli kannattaa miettiä kuinka paljon tilaa ja tuleeko enää halvemmaksi – itselläni kyllä tulee kun vitamiinit on täällä kalliita. Mutta tämänkin tajusin siinä vaiheessa, kun DHL:ltä tuli tekstari tullauksesta. Eli kiva yllätys! Not.

EDIT. Blogin kommenteista tuli ilmi muutamia asioita, joten nekin kannattaa lukea. Eli ei tarvitse ihan vielä panikoida, iHerbillä on muitakin kuljetusvaihtoehtoja kuin DHL. Kannattaa siis valita vaikka AirMail tai UPS vaihtoehtojen salliessa.

Näin, palataan normaaliin ohjelmaan huomenna. Minä odottelen, että DHL vapauttaa pakettini ja saan alkaa vetämään magnesiumia taas kaksin käsin – VITSI.

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.