makeup

Darling Girl Cosmetics -ostoksia

Olen tilannut Darling Girl Cosmeticsilta ennenkin, mutten oikeastaan muutamaan vuoteen. Sain Susanilta (yrityksen omistajalta) kolme puuteripurkkia halvalla, kun se on ihan järkyttävän hyvä, mutta alhaisen kysynnän takia se vedettiin pois myynnistä. Niinpä minä ostin kaiken, mitä jäljelle oli jäänyt.

Susanin muuton takia DGC oli alhaalla kesällä, mutta vähän aikaa sitten se avattiin uudestaan ja päätinpä tehdä tilauksen alekoodin turvin. Tilasin pääasiassa luomivärejä, mutta myös kolme huulikiiltoa sekä yhden korostustuotteen.

darling_girl_cosmetics

darling_girl_cosmetics

Luomiväreistä ostoskoriin päätyivät Wood Sprite, Bubbles, Double Bubble, Positively Peachy ja Lovelorn. Näistä en saanut ensimmäisellä yrittämällä Lovelornia toimimaan, pitää taas vähän miettiä, että miten irtopigmenttien kanssa taas toimittiinkaan. Kaikki olivat swatchatessa todella kauniita eli hyvän päätöksen tein. Paljon jäi vielä sellaista, mitkä olisin halunnut, mutta koska en käytä työpäivinä – koska laiska – irtopigmenttejä, niin päätin aloittaa vähällä.

darling_girl_cosmetics_balm_glosses

darling_girl_cosmetics_balm_glosses_swatches
Tickled Pink, Cake ja Rosé All Day

Balm Glosseista ostin kolme sävyä: uuden Rosé All Dayn, Caken sekä Tickled Pinkin. Kaikissa on ihanan kosteuttava koostumus eivätkä ne ole tahmeita, mutta pysyvät silti yllättävän hyvin kosteuttaviksi huulikiilloiksi.

darling_girl_cosmetics_mer-lady

darling_girl_cosmetics_mer-lady

darling_girl_cosmetics_mer-lady

darling_girl_cosmetics_swatch

Itseäni kiinnostavin tuote tilauksessa oli Spectral Shift sävyssä Mer-lady, joka korostustuote. Purkissa tämä näyttää vaaleanpunaiselta, mutta iholla se kimaltelee vähän hopeaa, pinkkiä, kultaista ja sinistä. Toimii varmasti talvella paremmin, kun ihokin on vähemmän lämmin.

darling_girl_cosmetics

Ja kuten aina, tilauksen mukana saa kuukauden luomivärin mukana (Renaissance) sekä sain näytteen Halloween-kokoelman luomiväristä sävyssä Skinwalker.

Tästä tuli jo sen verran pitkä ja kuvatäyteinen postaus, että laitan itse meikkikuvat huomiseen postaukseen.

Kiinnostaako nähdä joku tuote tulevassa meikkipostauksessa? Itseäni kiinnostaa Skinwalker.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.