shopping,  skincare

Cult Beauty -ostokset – uutta testiin ja vanhoja suosikkeja (ja vinkki The Ordinaryn ostamiseen)

*sisältää affiliate-linkkejä

Olen täysin unohtanut kirjoittaa, että tilasin tuossa kesäkuun alussa Cult Beautylta hieman vanhoja suosikkeja sekä muutaman uuden tuotteen testiin. Tilaus sai alkunsa yhdestä ja ainoasta tuotteesta, jota nyt vain oli pakko päästä testaamaan. Loppusummaksi muodostui sitten 130 puntaa, 15% alennus mukaanlukien.

indie lee coq-10 toner

Se tuote, jonka takia koko tilauksen tein on Indie Leen CoQ-10 Toner. Tätä kasvovettä on hehkuttanut ainakin Stephanie Nicole sekä Caroline Hirons, joten pakkohan sitä oli kokeilla. Itse aina muistan CoQ10:n jostain 90-luvun rasvoista. Olisiko ollut L’Oreal? Jotenkin se on jäänyt mieleen elävästi eikä jostain syystä koko ainesosa ole ollut mitenkään innostavan kuuloinen. Koentsyymi Q10 tai ubikinoni on kuitenkin antioksidanttinen ja ihoa rauhoittava ainesosa. Olen jonkin verran käyttänyt jo kasvovettä – koska en muistanut kirjoittaa ostospostausta yhtään aiemmin – ja se on tuntunut iholla tosi kosteuttavalta ja rauhoittavalta. Tuoksu on myös hyvä, ei mikään liian vahva vaan rauhoittava. Viimeistään kerron tulevaisuuden loppuneet-postauksessa pidemmän käyttöajan mielipiteitä tuotteesta.

the ordinary l-ascorbic acid powder granactive retinoid

Koska edellinen The Ordinaryn (vanha versio) retinolista oli loppumassa, niin päätin kokeilla Granactive Retinoid 2% Emulsionia. Tämä on maitomainen seerumi, joka levittyy hyvin iholle enkä ole itse huomannut minkäänlaisia ärsyyntymisen merkkejä ihossani. Toisaalta oma ihoni on tottunut A-vitamiinivalmisteisiin eikä tämä ole ärsyttävimmästä päästä muutenkaan. Jatkan testaamista mielelläni.

Toinen The Ordinaryn tuote, joka lähti testiin on 100% L-Ascorbic Acid Powder eli C-vitamiinijauhe. Tätä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta kohta Mad Hippien C-vitamiiniseerumi loppuu, joten pääsen testaamaan toimiiko tämä ohueen seerumiin sekoitettuna aamuisin vai jätänkö suosiolla iltakäyttöön.

Niin ja näin vinkkinä – eleven.fi:stä saa nyt myös The Ordinarya!

sunday riley u.f.o luna

Sitten oli “ihan pakko” ostaa Sunday Rileyn U.F.O. ja Luna -öljyistä pienemmät pullot. Tällä hetkellä käytössä on vielä Herbivoren öljy, mutta nämä onkin tarkoitettu eri käyttöihin: U.F.O. akneiholle ja Luna on retinoliöljy. En ole vielä näitä korkannut, mutta entuudestaan tiedän, että nämä ovat hyviä. Jos jotain haluatte kokeilla Sunday Rileylta, niin suosittelen Lunaa.

skyn iceland blemish dot

Viimeisenä heitin kassiin Skyn Icelandin salisyylihappolaastarit eli Blemist Dots. Minulla on Virven kertomia piikikkäitä laastareita, mutta ne eivät tee mitään omille näppylöilleni. Niinpä päätin luottaa vanhaan salisyylihappoon ja ostin nämä. En ole testannut, joten en voi vielä kertoa toimivatko nämäkään.

Ihonhoito on siis edelleen pop!

Onko joukossa omia suosikkeja, inhokkeja tai täysin uusia tuotteita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.