skincare

Cremorlab, korealaista lähdevettä ihon hyvinvointiin

Eleven.fi:lle on tullut yhtenä uutuutena Cremorlab-niminen korealainen kosmetiikkamerkki. Cremorlabin tuotteet pyörivät heidän patentoiman T.E.N.-lähdeveden ympärillä, joka on erittäin mineraalipitoista. Sain testiin muutaman tuotteen brändiltä, joten nyt on aika kertoa niistä.

Moni ranskalainenkin apteekkimerkki perustuu lähdeveteen (esim. Vichy), joten itse lähdin erittäin mielenkiinnolla testaamaan tätä korealaista merkkiä. Itse lähdeveden käytön lisäksi minua kiinnosti erityisesti minimaaliset ja kauniit pakkaukset. Halusin testata tuotteita, jotka olisivat mahdollisimman monelle sopivia, joten päädyin essenceen eli hoitonesteeseen sekä kangasnaamioon. Nämä ovat yleensä sellaisia tuotteita, että minkä tahansa ihon omaava voi näistä nauttia ja saada lisää potkua ihonhoitoonsa.

cremorlab

Hoitonesteitä ei ole juurikaan löytynyt länsimaisesta kosmetiikasta, vaikkakin niitä on alkanut ilmestyä viime vuosina valikoimiin. Hoitonesteet sijoittuvat ihonhoidon asteikolla kasvoveden ja seerumin välimaastoon. Korealaisen ihonhoidon tapaan aina ensimmäisenä laitetaan iholle ohuin tuote, jonka jälkeen sitten vähitellen paksunnetaan koostumusta. Näin ollen hoitoneste taputellaan iholle kasvoveden jälkeen ja tämän päälle iholle taputellaan seerumi. Hoitonesteen perimmäinen tarkoitus on auttaa päälle laitettavia tuotteita imeytymään ihoon paremmin. Sillä voi kuitenkin itsessäänkin olla funktio, jonka takia se kannattaa ottaa lisäksi ihonhoitorutiinia.

Cremorlabin Mineral Treatment Essence (53,60 euroa) auttaa tasoittamaan ihon pinnan tekstuuria sekä häivyttää esim. juonteita. Mineraalipitoisen lähdeveden ansiosta se myös rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä on tosi ohutta ja tuoksutonta nestettä. Itse käytän tätä 7 skin -tekniikan tapaan ainakin 3-5 kertaa kerrostettuna iholle ohuesti, ennen kuin laitan kasvoille muita kosteuttavia tuotteita.

cremorlab

Hoitonesteen ja seerumin jälkeen iholle laitetaan kangasnaamio. Vastoin kuin länsimaissa, niin Koreassa naamot ovat osa jokapäiväistä ihonhoitoa, ei viikottaista luksusta. Valitsin testiin Marine Hyaluronic Revital -naamion (6 euroa/kangasnaamio), joka näin talven tullessa kosteuttaa ihoa sekä rauhoittaa kuivuudesta kärsinyttä ihoa. Tämä naamio sopii erityisesti kuivasta ja/tai kosteusköyhästä ihosta kärsiville. Oma ihoni kuivahtaa aina talvea kohden, varsinkin kun pakkaset alkavat purra. Witch Hazel -naamio puhdistaa ihoa ja häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä. Naamio tuoksui kevyesti raikkaalle, ei mitenkään vahva tuoksu vaan miellyttävä. Herb Tea Pure Calming -naamio sen sijaan rauhoittaa ihoa kamomillan, onnenruusun ja mustan teen voimin. Naamio tuoksuu hieman kukkaiselle, mutta raikkaalle. Iho on kosteutetun tuntuinen ja ärtynyt finni vähemmän punainen.

Naamion eukalyptuspuusta saaduista Tencel-kuiduista valmistettu kangas asettuu tiiviisti iholle, jolloin naamion ainesosat pääsevät imeytymään kunnolla ihoon. Naamiossa on tarpeeksi isot reiät silmille ja se asettuu muutenkin tiukasti naamalle. Naamiota pidetään kasvoilla 15-20 minuuttia ja jos haluaa sen viilentävän kasvoja, kannattaa se säilyttää jääkapissa ennen käyttöä.

cremorlab

Sain myös näytteet Cremorlabin Hydro Plus Snow Falls Melting Creamistä (44,60 euroa) sekä Fresh Water Gelistä (50,60 euroa). Fresh Water Gel on minulla päivävoide – tai geeli. Se on geelimäistä, mutta sulaa iholla vesimäiseksi. Fresh Water Gel kosteuttaa tehokkaasti ihoa, mutta jättää iholle mattapinnan ja imeytyy nopeasti. Tätä suositellaan kaikille ihoille, mutta erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle, ymmärrän täysin miksi. Geeli on todella virkistävä iholla ja tuntuu ihanalta. Snow Falls Melting Cream näyttää purkissa ihan normaalilta voiteelta. Se kuitenkin sulaa iholla ja tuntuu lähinnä geelimäiseltä. Tämä on selvästi paksumpaa ja vieläkin kosteuttavampaa sekä ihoa hoitavampaa kuin Fresh Water Gel, mutta kyllä tämä näin talvisin menee hyvin päivälläkin. Tämä lupaa pitää ihon kosteutettuna 24 tuntia ja ehkä se tekisi niin, jos ihoa ei pesisi välissä.

Tykästyin ihan kaikkiin tuotteisiin, jotka sain testiin. Kosteussuihke ja naamio voisivat olla sellaisia, mitkä hankkisin ihan omilla rahoillani tulevaisuudessa, sillä niitä haluaisin testata. Ja jos mun kangasnaamiovarasto uhkaa loppua, niin nämä ovat kyllä sellaisia naamioita, että ostaisin uudestaan. Fresh Water Gel voisi olla myös erittäin oiva tuote kesäkuumalle kosteuttamaan ihoa.

Voin todellakin suositella Cremorlab-sarjaa kaikille, jotka kamppailevat kosteusköyhän ihon kanssa. Tuotteet ovat laadukkaita, pakkaukset kauniita ja toimivia sekä hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

Mikä K-Beauty sarja teitä kiinnostaa tällä hetkellä?

Sisältää affiliate-linkkejä / Tuotteet saatu PR-näytteinä

3 Comments

  • JonnaH.

    Näissä Cremorlabin tuotteissa on musta hirmu kauniit pakkaukset. Whamisa on itsellä tällä hetkellä K-Beauty-tuotteista eniten käytössä, mutta nämä lähtevät itsellä myös testiin, heti kun ehdin. 🙂

  • Henni

    Tuo treatment essence erityisesti kiinnostaa, se voisi korvata näin talvisin normaalin kosteuttavan kasvoveteni. Olen huomannut että ihoni on lähinnä pintakuiva talvisin ja tarvitsee enemmänkin kosteuttavia tuotteita kuin aiemmin suosimiani paksuja ja täyteläisiä rasvoja. Tuotteiden hinnat eivät ole mitenkään omalle budjetille mahdottomia mutta sen verran kuitenkin että olen lykönnyt tämän essencen ostoa( on myös jonkin verran ihonhoitotuotteita jemmassa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.