makeup,  shopping

Cover FX nyt helpommin saatavilla!

Eli nyt Cover FX on saatavilla vieläkin helpommin Suomeen, nimittäin sarja tuli eleven.fi:n valikoimiin. Jee!

Moni on varmaan kuullutkin sarjasta, mutta jos ette, niin sitä on hehkutettu niin vloggaajien, bloggaajien kuin meikkiartistienkin toimesta. Sarja on jo 17 vuotta vanha ja se tekee pääasiassa meikkituotteita, joissa on myös ihoa hoitavia ominaisuuksia.

Viime aikoina kuuluisin tuote on ollut Custom Enhancer Dropsit eli nestemäiset korostustuotteet. Itse yritin ostaa jo viime vuonna Celestialia SpaceNK, mutta sen toimituksessa tuli ongelmia, koska muutama muukin halusi sen itselleen.

Suosittelen siis korostustuotteiden ystäville Custom Enhance Dropseja, itselläni on miniversio Moonlightista, josta on tehty ihan oma postauksensakin.

cover-fx-moonlight-custom-enhancer-drops

Omalla ostoslistallani on ollut jo pidempään Custom Cover Dropsit, joilla saa parannettua meikkivoiteen peittävyyttä. Näillä voi myös vaalentaa tai tummentaa hieman omaa meikkivoidettaan samalla.

Itse tykkäsin myös Custom Infusion Dropseista, mutta niiden valmistus luultavasti on joko jo lopetettu tai tullaan lopettamaan. Primerit, meikkivoiteet ja puuterit kiinnostavat myös, joten ehkä jossain vaiheessa naputtelen itse jotain ostoskoriin.

Onko Cover FX teille tuttu?

Sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.