clothing and accessories,  lifestyle

Converse x Looney Tunes

Mä en ole mitenkään suuri Converse-fani – tai edes Looney Tunes -fani, mutta Zalandolla pisti silmään yhdet yhteistyössä tehdyt ihanuudet, jotka oli vain pakko hankkia. Ja koska hintaakin oli tiputettu, niin ostoskoriin menivät.

Keväällä tehdyt yhteistyökengät olivat multa menneet ihan ohi, mutta nyt itselleni syyskenkiä hankkiessa (siis nämä hankittiin lokakuussa, kun talvi ei ollut vielä yllättänyt) silmiini osui nämä Marvin the Martian Converset. Ja kyllä, Converset sopivat syyskengiksi, lue lisää alempaa. Bugs Bunnyt ja muut saivat jäädä, sillä mikä on täydellisempää kuin avaruusprintillä oleva Marvin the Martian sekä kenkien sisäpuolella on K-9 eli Marvinin avaruuskoira.

converse looney tunes

converse looney tunes marvin

converse looney tunes marvin

Eikö olekin söpöt? Hintaa näillä Looney Tunes -kengillä alennuksen jälkeen oli 72 euroa.

Niin ja siis löysinhän minä myös ne oikeat Conversen syyskengätkin – nimittäin All Star WP -versiot (eli siis vedenkestävät). Nämä ovat päältä nahkaa ja sisäpuolelta märkäpuku-materiaalin tuntuista. Ovat tosi mukavat ja ainakin näillä vesisateilla ovat hyvin kestäneet lätäköitäkin. Näiden pohja on enemmän koverrettu kuin normiconssujen, mutta huomasin kyllä mustalla jäällä, etteivät nämä nyt niin pitävät pohjat ole. Toisaalta, itse liukastelen melkein millä kengillä tahansa – tämän takia omsitan Icebugit. Hintaa näillä oli 125 euroa.

converse wp all star high

converse all star high wp

converse all star high wp

Eli 200 euroa kahdesta parista Converseja, kyllä taas kelpaa tassutella!

Ja kaikkiin synttäriviikon voittajiin on saatu yhteys  – omalta osaltani olen postittanut torstaina kaikki paketit. Onnea vielä voittaneille! Kiitos myös kaikille osallistuneille – ja varmasti on tässä ennen joulua tulossa vielä ainakin yksi arvonta, eli kannattaa pitää silmät auki.

Oletteko te Converse-tyyppejä?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.