lifestyle

Come to the dark side – we have cookies

Miehen työpaikka kustansi työntekijänsä sekä heidän puolisonsa katsomaan uusinta Star Warsia heti ilmestymispäivänä 16.12. Pakko oli mennä, sen verran kiinnosti nähdä. Täytyy myöntää, että kolme viimeisintä – eli episodit 1-3 olivat jotain hirveää scheissea, joten vähän jännitti, että miten tässä käy.

Leffan suurin twist ei nyt musta ollut mikään suuri tai odottamaton. Vaikka tarina ehkä oli vähän blaah syvyydeltään, niin leffa näytti ja kuulosti hyvältä. Poissa olivat myös episodi 1-3 hirveät erikoistehosteet ja dialogi varsinkin oli paljon parempi!

Ja tietysti piti päästä ulkoiluttamaan Forever21:sta ostamaani Darth Vader -neuletta. Keinonahkainen hame on Lindexiltä.

Jos ette ole nähneet, niin suosittelen!

Pienen arvonnan voitti blogissa nimimerkillä ViiviK kommentoinut. Palkintona oli Batisten kuivashampoo Heavenly Volume, Labello Care & Colour sävyssä Red, pieni 35ml L’Occitanen Amande suihkugeeli sekä The Body Shopin Glazed Apple -kokoelmasta suihkugeeli, 50ml vartalovoi sekä huulirasva. Paljon onnea voittajalle! Sähköpostia on laitettu.

3 Comments

  • Heidi B

    Mä en ole vieläkään päättänyt menenkö kattomaan tämän vai en. Jounesta spoilaannuin jo, eli sekään ei tulisi yllätyksenä. Tunteet koko tätä SW-hypeä kohtaan on aika ristiriitaiset, alkaa melkein tulla jo hylkimisreaktio..

    Asu ja etenkin meikki on ihana <3

  • emmuli

    En ole nähnyt leffaa, mutta sen olen huomannut että jokapaikka on nyt täyttä star wars merchiä. Duracellikin mainostaa pattereitaan star warsilla, ja jostain luin että jenkeissä on jotain SW-pullovettä?! 😀 Kiva paita tuo kyllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.