makeup,  shopping

Colourpop No Filter Complexion & Precision Brow

Tein heti tilauksen Colourpopille, kun heidän uudet No Filter -sarjan tuotteet tulivat myyntiin. Samalla päätin testata myös heidän kulmakynäänsä sekä kulmageeliä. Ja kuulin myös yhdestä koodista, joka antoi minulle 6 luomivärin paletin veloituksetta kaupan päälle. Luvassa siis paljon kuvia ja arvostelut kaikista ostamistani tuotteista yhdessä postauksessa.

No Filter -sarjasta tilaukseen siis lähti kaksi peitevoidetta, meikkivoide, irtopuuteri sekä kivipuuteri. Oli muuten tosi vaikea päätellä omaa sävyään sivuilta tai swatcheista. Päädyin meikkivoiteesta sävyyn Fair 15, joka on aavistuksen liian vaalea kesällä, mutta talvella tämä on varmaankin nappivalinta. Peitevoiteista valitsin sävyt Fair 08 ja Light 10, joista jälkimmäinen on kesäsävy minulle ja vaaleampi talvisävy. Eli aika hyvin valittu melkein sokkona. Irtopuuterista tietysti sävy Translucent sekä kivipuuterista Fair laitoin mukaan.

colourpop no filter complexion foundation fair 15 concealer powder fair

Mielestäni peitevoiteet ovat vähän kuivia – tai ainakin välillä ne tuntuivat jämähtävän kasvoille eikä niitä saanut kunnolla levitettyä varsinkaan finnien ympäriltä. Muuten ne toimivat hyvin – pigmenttiä on tarpeeksi ja ne pysyvät hyvin paikoillaan. Kuivaihoisille ehkä liian kuiva varsinkin silmänalusille. Itse huomaan joskus loppupäivästä, että silmänaluset näyttävät vähän kuivilta, mutta peitevoide ei kuitenkaan ole valunut silmäjuonteisiin.

colourpop no filter foundation brows
Kuvassa yksi kerros meikkivoidetta

Meikkivoide tuntui todella kevyeltä kasvoilla. Siis yllättävän kevyeltä. Varsinkin sienellä levitettäessä peittävyys jäi johonkin kevyen ja keskitason peittoon, mutta kerrostui helposti ja nätisti. Itse en tällä saanut paksua peittävyyttä, mutta en sitä lähtenyt hakemaankaan. Iho näyttää meikkivoiteen jälkeen iholta, jolta sen haluankin näyttävän. Minua ei haittaa, jos pisamani näkyvät läpi ja finneihin käytän peitevoidetta tarpeen mukaan. Pinta jäi kauniin satiiniseksi. Tämä kesti ihollani hyvin, mutta iho rasvoittui päivän mittaan normaaliin tapaansa. Meikkivoide kuitenkin kesti rasvoittumisen, siitä tuli vain paljon kuulaampi (rasvaisempi), mutta se ei missään vaiheessa ole alkanut hajota tai liejuuntua. Osittain (esim. nenästä) se vain hävisi, mutta mieluummin se kuin kakkunaama. Ei siis ehkä sovi rasvaiselle iholle, enkä suosittelisi ehkä kuivallekaan ihotyypille.

colourpop no filter foundation fair 15
Kuvassa yksi kerros meikkivoidetta, peittävyys näkyy hyvin finnin kohdalla

Mutta ehkä ne parhaimmat tuotteet olivat puuterit. Varsinkin kivipuuteri on ollut todella hyvä ja käytän sitä työaamuisin silmien alla kiinnittämään peitevoiteen. Nopeampi kuin irtopuuteri ja toimii hyvin! Irtopuuteri blurraa ihoa hyvin, joten sekin tulee käytettyä.

colourpop brow gel pencil blondie

Kulmakynistä valitsin sävyn Blondie, joka on vähän liian lämmin, muttei liian punertava kuitenkaan. Tykkään kynän erittäin ohuesta päästä, sillä saa helposti tehtyä karvamaiset vedot. Kynä tuntui aavisutksen kovemmalta kuin mihin olen tottunut, muttei mitenkään mahdoton käyttää. Kulmageeli nyt on väritön, mutta se pitää omat kulmakarvani erittäin hyvin paikoillaan.

colourpop small fluff brush

Päätin vielä testata siveltimiä, joten valitsin Small Fluff Brushin, joka on ollut nyt käytössä silmänalusten sekä muiden pienempien alueiden puuterointiin ja toimii siinä tehtävässä oikein hyvin.

Niin ja se luomiväripaletti. Sain sen koodilla UVOTED ja kyseessä on Makeup Ur Mind eli ostajien valitsemat sävyt yhdessä paletissa. Paletti on aivan upea, mutta kaikki sävyt ovat metallisia eli tämä tarvitsee mattapaletin kaverikseen. Itse käytin kuviin vain yhtä sävyä (BRB) koko luomille.

colourpop makeup ur mind

Tässä vielä sävyt sekä niiden kuvaukset suoraan Colourpopin sivuilta:

Over It: metallic berry purple with multidimensional blue glitter
Toasted: metallic silver
Inside Out: metallic eggplant with an icy blue flip
Lock & Key: metallic deep teal
4ever Young: metallic canary yellow
BRB: metallic salmon pink with a gold flip

colourpop makeup ur mind no filter foundation powder concealer brow

colourpop makeup ur mind no filter foundation concealer powder brow

Voin sanoa, että upeat sävyt ja pigmentit! Erittäin onnellinen, että sain tämän kaupanpäälliseksi.

Oletteko te jo ehtineet testata Colourpopin uutuuksia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.