Uncategorized

Colosén Top 3

Pääsin tutustumaan lähemmin Colosén tuotteisiin keväällä järjestetyssä PR-tapahtumassa ja saimme sieltä mukaamme jokaisen omalle iholle suunnitellun ihonhoitokokonaisuuden. Osan kanssa tulin erittäin hyvin toimeen, osan kanssa en niinkään. Tässä postauksessa keskitytään niihin kolmeen, jotka jäivät käyttööni.

Ensimmäisenä käyttöön lähti puhdistusvoide. Tässä on mentholia, mikä nyt ei ehkä ole paras ainesosa missään kosmetiikkatuotteessa, mutta tämä pesee ihon hyvin, mutta ei liian natisevaksi. Itse en mentholin takia laita tätä silmien alueelle ollenkaan, mutta muuten menthol virkistää ihoa. Tuote sisältää myös C- ja E-vitamiinia. Olen käyttänyt tätä aamuin, illoin, käsin tai Clarisonicilla. Toimii!

Savinaamiota on kehuttu eikä turhaan. Tämä on todella hellävaraisesti kuoriva savinaamio, joka ei kuivata ihoa liikaa. Itselläni tämä on enemmän rauhoittava, kuin puhdistava ja käytän tätä silloin, kun iho on vähän ottanut itseensä – joko auringosta, finneistä tai muuten ärtynyt.

Ja lopuksi se ykkönen eli liposomigeeli. Tämä on jo käytetty loppuun – vähän itketti pumpata viimeisiä pullosta. Ihanan kosteuttava seerumi, joka paransi mm. käyttämäni retinoliseerumin tehoa. Aivan ihana! Tällainen uusi on pakko hankkia, sillä voin uskoa tarvitsevani tätä talvella.

Tuotteita ja lähimpää Colosé-jälleenmyyjää voi tiedustella maahantuojalta careliana@colose.fi. Maahantuojalta voi myös suoraan tilata tuotteita ja postikulut saa yli 50 euron tilauksiin ilmaiseksi.

Onko teillä kokemusta Colosésta?

Tuotteet saatu blogin kautta

4 Comments

 • Salka

  Kiva kuulla sunkin mietteitä näistä 🙂 Savinaamio ja puhdistusemulsio olivat mun suosikkeja, tykkään myös sekä tästä liposomigeelistä sekä alppiyrttitiivisteestä!

 • Jonna

  En ole vielä ehtinyt testata omiani, myönnän, että tuo ulkonäkö on se, minkä takia jostain syystä jonosta eksyy aina jotain muuta käteen. Vaikka veikkaan, että tykkäisin itselle valitusta seerumista, sillä sen koostumus vaikutti tapahtumassa tosi ihanalta. 😀

  • HennaV

   Mä otin aika nopeasti käyttöön, sillä veikkaan että niille olisi käynyt samoin kuin sulle, jos olisin vain laittanut jonoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.