Uncategorized

Clean Skin Perfume

Voitin ihanan Glitz & Glamin arpajaisissa itselleni Clean Skin -lahjapakkauksen. Se sisältää suihkugeelin, vartalovoiteen sekä itse parfyymin. Olen vain kaupoissa tuoksutellut Cleanin pulloja, mutta en ole ikinä itselleni ostanut yhtään.

oobd_clean_skin_1

Skin yllätti minut positiivisesti. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta tuoksu on kevyt ja lämmin, mutta silti raikas. Itse haistan myskin ja hieman vaniljaa sekä keveän kukkaistuoksun, mutta tämä ei ole mitenkään liian makea tai imelä. Tuoksuisipa oma ihoni tältä ilman mitään parfyymia.

oobd_clean_skin_2

Päänuotit tässä ovat hunajameloni, lootuksen kukka sekä ilma. Keskinuotteja ovat kasteiset terälehdet, vesituoksut ja sininen ruusu. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä mainitsemani vanilja ja myski.

oobd_clean_skin_4

Suihkugeelissä on aika hyvin sama tuoksu. Yleensä parfyrmoiduissa suihkugeeleissä tuoksu on muuttunut, mutta nämä sopivat hyvin yhteen. Vartalovoiteessa sen sijaan tuoksu on erilainen, se kosteuttaa normaalia ihoa hyvin, mutta kevyen koostumuksen ansiosta tuskin on hyvä kuivalle iholle.

Skin-tuoteperheestä olisi kiva saada vielä kynttilä, sen verran kivasta tuoksusta on kyse!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.