scents,  shopping

Clean Skin – classic vs. Reserve Blend

Sisältää mainoslinkkejä

Olen käyttänyt Clean Skin -tuoksua monta vuotta. Muistaakseni sain ensimmäisen pulloni sitä jostain PR-tilaisuudesta, mutta kaikkea ei voi muistaa. Kuitenkin 60ml pullo on kestänyt käytössäni kauan, sillä se on aina ollut minulle ns. kotituoksu – käytin sitä pääasiassa kotona tai kun kävin vain pikaisesti jossain lähikaupassa. Miksi vain kotona? Ei hajua.

Niinpä, kun 60ml pullo alkoi osoittaa loppumisen merkkejä tajusin, että haluan jatkaa tuoksun käyttöä – ja näin etätöissä kotona sitä kului enemmän kuin normaalisti. Niinpä kesän alennusmyynneiltä tilasin sekä 30ml Classic-version (eli sen alkuperäisen) sekä Reserve-version (eli ns. hienostuneemman).

Clean Skin on kukka-myski-tuoksu. Classic-versio on lämmin ja hennosti kukkainen, mutta myös puuterinen tuoksu. Jos ihoni oikeasti tuoksuisi siltä niin olisi aika hienoa, mutta ei. Clean Skin on mielestäni aika neutraali ja huomaamaton tuoksu. Sitä on myös vaikea kuvailla muuten kuin lämpimällä kesäiholla – sillä vaikka se tuoksuu myskille niin se ei ole mikään naamaan iskevän myskinen.

Koska Classic-versio on minulle niin sanottu kotituoksu, niin halusin Reserve Blend -versionkin tuoksusta, joka ehkä omassa päässäni olisi sopivampi ulkokäyttöön.

Skin Clean Reserve Blend lanseerattiin neljä vuotta alkuperäisen jälkeen eli vuonna 2016. Se on myös kukkais-myski-tuoksu, mutta sen tuoksunuotit ovat erilaiset ja Reserve Blend sisältää myskin lisäksi praliinia, suolaa, tonkapapua ja nahkaa. Kyseessä on siis lämpimämpi ja mausteisempi versio kuin Clean Skin Classic. Tuoksu on makea, muttei sokerinen – jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Mielestäni se on kuitenkin kukkaisempi kuin Classic-versio ja raikkaampi alkuun, mutta se lämpenee iholla nopeasti.

Molemmat sopivat kaikkiin vuodenaikoihin sekä mihin tahansa kellonaikaan käytettäväksi. Nämä eivät ole selvästi joko talvi- tai kesätuoksuja – tai päivä- tai iltatuoksuja.

Jos hakusessa on tuoksu, joka on “your scent but better”, niin kannattaa käydä tuoksuttelemassa näitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.