Uncategorized

Clarinsin keväistä ihonhoitoa

Sain testiin Clarinsilta kaksi silmänympärysvoidetta, yhden kaksifaasisen seerumin sekä kosteusvoiteen sekaiholle. Kaikki tuotteet tuntuivat todella kiinnostavilta ja ne myös toimivat, joten päätin kirjoittaa niistä ihan omassa postauksessaan.

Kauiten minulla on ollut käytössä Hydra-Essentiel Intensive Moisture Quenching Bi-Phase -seerumi sekä Cooling Gel. Seerumi on mielenkiintoinen tuote, sillä se on tosi vetinen, mutta kaksifaasisen koostumuksensa ansiosta hieman öljyinen. Se humahtaa ihoon hetkessä jättäen ihon kosteutetuksi, sileäksi ja pehmeäksi. Tämän pitäisi jättää iho hieman mattamaiseksi, mutta itselläni se jää aika kostean ja hieman öljyisen näköiseksi. Toisaalta en kauheasti odottele seerumin jälkeen, ennen kuin laitan perään voiteen. Cooling Gel on taas tosi jämäkkää, melkein kuin vatkattua geeliä. Se on myös väriltään sinistä. Cooling Gel tuntuu nimensä mukaisesti iholla ihanan viileältä ja lievästi kosteuttavalta. Tämä ei jätä ihoa kiiltäväksi, mutta ei myöskään ihan täysin mattaa. Iho näyttää jotenkin luonnollisen kosteutetulta. Seerumi ja geeli ovat olleet käytössä minulla sekä aamulla että illalla – kesällä nämä riittäisivät yksinään iltakäyttöön omalla sekaihollani, mutta talvella nämä sopisivat paremmin päiväkäyttöön.

clarins_multi-essentiel

Vaikka geeli on pakattu purkkiin, ei se tässä tuotteessa haittaa, sillä se on vain kosteuttaja eli mikään ainesosa ei pilaannu ilman takia nopeasti. Tietysti epähygieenisempi on, kuin esim. tuubi, mutta tämän saa fixattua helposti spaattelilla. Ja näin paksua tavaraa olisi vaikea saada ulos tuubeista tai pumppupulloista.

clarins_mission_perfect_yeux

Mission Perfection Yeux on siveltimellinen silmänympärysvoide. Tässä on hieman pigmenttiä, joka häivyttää tummia silmänalusia. Ensin pelästyin väriä, sillä se on todella oranssinen. Omalla vaalealla ihollani en pystyisi tätä käyttämään ilman meikkiä, sillä se jää liian tummaksi silmien ympäristössä. Meikki häivytti hyvin rajan, joten käytän tätä mielelläni meikkipäivinä. Tietysti tummemmilla ihoilla tämä toimii neutraloijana ja näyttää hyvältä myös ilman meikkiä. Suojakertoimen 15 ansiosta tämä on hyvä päiväkäyttöön, vaikka tätä voi käyttää myös öisin. Silloin kuitenkin korjaava sävyte sekä suojakerroin menevät hukkaan.

clarins_multi-active-yeux

Sen sijaan yökäytössä tykkään Multi-Active Yeux -silmänympärysvoiteesta. Itselläni tällä hetkellä silmänaluset ovat turvoksissa ihan jonkun epämääräisen tulehduksen takia ja tämän metallinen pää tuntuu aivan ihanalta silmänalusilla. Voisin vain joinain päivinä sivellä tällä viileällä päällä silmänalusia, en tarvitsisi edes voidetta. Jos siis kärsii turvonneista silmänalusista, niin tätä voi tietysti käyttää ihan hyvin aamullakin, vaikka tässä ei suojakerrointa olekaan. Itse tykkään tästä juurikin iltakäytössä, sillä itse tuote on ihanan kosteuttava.

Molempien silmänympärysvoiteiden hinta on 44,90 euroa ja molemmat sisältävät 15ml tuotetta. 30ml seerumi kustantaa 63,90 euroa ja 50ml Cooling Gel 58,90 euroa. Kaikki hinnat otettu Stockmannin sivuilta.

Oletteko jo tutustuneet Clarinsin uutuuksiin?

Tuotteet saatu PR-näytteinä / Sisältää affiliate-linkkejä

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.