Uncategorized

Clarins Skin Boosters – kun iho tarvitsee extra-apua

Pyysin testiin jo keväällä Clarinsin Skin Booster -tuotteet, mutta niitä ei tullut Suomeen ennen kuin vasta loppukesästä. Laivalla spottasin nämä jo kesäkuussa, mutta koska tiesin nämä joskus saavani, niin en silloin näitä ostanut.

clarins_skin_booster

Boosterit on pakattu 15 ml pakkauksissa, joissa toisessa päässä on pieni tippa-annostelija ja toisessa päässä pehmeä osa, jota painamalla tuote tulee ulos tippa kerrallaan. Todella kätevä pakkaus tällaiselle tuotteelle, jota on tarkoitus sekoittaa esim. päivävoiteen sekaan. Näitä ei siis saa käyttää yksinään, vaan nämä pitäisi aina sekoittaa johonkin toiseen tuotteeseen.

clarins_skin_booster

Clarins Skin Boostereita tulee kolmessa eri versiossa – Detox, Energy ja Repair. Itse sain testiin nämä kaikki versiot ja olen nyt näitä kerinnyt käyttämään jonkin aikaa. Suosikeiksini ovat nousseet Detox ja Energy – molemmilla on oma paikkansa ihonhoidossani.

Detox on tarkoitettu tukkoiselle ja elottomalle iholle, joka tarvitsee puhdistusta esim. ilmansaasteista tai huonon ruokavalion takia, sekä eloisuutta. Detox myös tekee ihosta hieman täyteläisemmän. Itse käytän Detoxia, jos olen ollut paljon ulkona (varsinkin kaupungilla) varsinkin mässäämässä itseeni ruokaa, tai iho näyttää muuten vain vähän tylsältä.

Energy on tarkoitettu väsyneen näköiselle iholle – pitkäksi venyneet illat, hektinen elämä tai jet-lag. Myös väsyneille tai kiireisille äideille tosi hyvä tuote. Itse käytän tätä yleensä, jos ilta on venynyt vähän pitkäksi tai muuten on ollut stressiä enemmän kuin normaalisti. Energy saa ihon näyttämään hehkeämmältä.

Repair on näistä jäänyt tuntemattomammaksi, vaikka ymmärrän todellakin, että tämä voi olla joillekin se tärkein. Jos olet pulikoinut kloorivedessä, polttanut ihosi tai ollut raa’assa ilmastossa (ihan perus suomalainen talvi voisi olla hyvä esimerkki), niin Repair auttaa rauhoittamaan ihon punaisuutta ja kiristävyyttä. Tämä voi tulla tarpeeseen tänä talvena, sillä kesällä en onneksi polttanut itseäni tai viettänyt aikaa uiden.

clarins_skin_booster

Hintaa näillä on 39 euroa, ja koska näitä tarvitaan vain 3-5 tippaa kerrallaan aina silloin kun on tarvetta, niin purkista riittää todella pitkäksi aikaa. Tällä hetkellä Stockmannin verkkokaupasta löytyy vain Detox-versio, mutta kaupoista löytyy kyllä kaksi muutakin.

Onko kokemusta näistä pienistä ihon buustereista?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä
Tuotteet saatu PR-näytteinä

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.