featured,  skincare

Clarins HIGH PERFORMANCE SUN CARE -aurinkotuotteet

Tuotteet saatu PR-näytteinä/
Sisältää affiliate-linkkejä

Pyysin testiin Clarinsin uusia High Performance Sun Care -aurinkotuotteita, sillä a) kesä ja b) herkästi palava iho. Tämä uusi Clarinsin linja sisältää 10 aurinkosuojatuotetta ja kaksi auringonoton jälkeistä tuotetta. Kaikissa aurinkosuojatuotteissa on UVA- ja UVB-suojat.

Kasvot

Kasvoille tarkoitetut aurinkotuotteet hoitavat ihoa ja suojaavat sitä vapaiden radikaalien haitoilta. Tuotteiden koostumukset on suunniteltu sopimaan erityisesti kasvojen iholle.

1. Dry Touch Sun Care Crea SPF 30
2. Invisible Sun Care Gel-to Oil SPF 30
3. Mineral Sun Care Fluid SPF 30
4. Mineral Sun Care Compact SPF 30
5. Dry Touch Sun Care Cream SPF 50+

Vartalo

Miellyttävän tuntuiset, vartalon iholle tarkoitetut aurinkotuotteet levittyvät helposti ja tasaisesti iholle.

1. Sun Care Cream SPF 30
2. Sun Care Gel-to-Oil SPF 30
3. Sun Care Oil Mist SPF 30
4. Sun Care Cream SPF 50+
5. Sun Care Lotion Spray SPF 50+

Valitsin itselleni kasvoille kaksi tuotetta: Invisible Sun Care Gel-to-oil SPF 30 ja Dry Touch Sun Care Cream SPF 50+. Vartalolle Sun Care Lotion Spray SPF 50+. Ihoa rauhoittamaan valitsin Refreshing After Sun Gelin.

Tällä hetkellä vaihtelen kahden kasvotuotteen välillä, riippuen siitä olenko käyttämässä mitä meikkiä tai muita ihonhoitotuotteita. Gel-to-Oil tuntuu todella kosteuttavalta iholla ja se on ollut minulla enemmän käytössä nyt isotretinoiinikuurin alettua. Dry Touchia käytän, jos tiedän olevani enemmän auringossa tai käyttäväni hieman enemmän meikkiä – vaikka tällä hetkellä mikä tahansa meikkivoide alkaa näyttämään liian kuivalta nopeasti.

Lotion Spray kuivuu nopeasti iholla eikä jätä sitä tahmeaksi. Suihke ei ole hienojakoinen, joten sitä joutuu kyllä levittämään käsin iholle.

Refreshing After Sun Gel on ihanan viilentävä ja virkistävä. Toimii ihan normaalina kosteusvoiteenakin kesäkuumalla.

Suojakertoimen 30 omaavat tuotteet ovat keltaisissa pakkauksissa, suojakertoimen 50 omaavat taas oranssissa ja auringonoton jälkeiset tuotteet vihreässä (tai turkoosissa, miten nyt kukakin tuon sävyn näkee).

Itse palan muutenkin helposti, mutta nyt tämän kesän päällä on vielä isotretinoiinikuuri sekä minulla on vitiligo, joten ihoni on erittäin herkkä palaamaan – sain kaulan ympärystän poltettua VIIDEN minuutin kävelylenkillä. Niinpä olen ollut sen jälkeen hieman vainoharhainenkin aurinkosuojien kanssa tänä kesänä.

Ainakin tähän asti Clarinsin tuotteet ovat sopineet hyvin iholleni ja suojanneet sitä – kunhan olen muistanut siis sitä levittää tarpeeksi hyvin.

Onko teidän kesän aurinkosuojat kunnossa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.