makeup

By Terry Hyaluronic Eye Primer

Tänään arvostelussa taas yksi Englannin ostossaldosta, nimittäin By Terryn silmämeikinpohjustaja. Ostin tämän ihan hetken mielijohteesta, sillä ihoni todella tykkää hyaluronihaposta. Tietysti olin huolissani siitä, että kuinka tämä pysyisi luomillani, sillä raskaat ja rasvoittuvat luomet omaavana tällaiset tuntuvat liian heppoisilta.

Pakkaus on aivan ihana! Kultainen painava tuubi, jossa on applikaattori – ehkä epähygieeninen, mutta käytän tätä vain itselläni.

oobd_by_terry_hyaluronic_eye_primer_light_

oobd_by_terry_hyaluronic_eye_primer_light_

Hyaluronic Eye Primer on saatavilla sekä sävyttämättömänä että sävytettynä. Valitsimme yhdessä SpaceNK:n myyjän kanssa minulle sävyn 1 Light, joka on keltapohjainen persikka ja se häivyttää hyvin luomillani olevat verisuonet sekä hieman tummat silmänaluset. Yksinään tämä tuskin riittää kenellekään silmänalusille, mutta tämä riittää päivinä, jolloin käytän pigmenttisempää meikkivoidetta, tällöin en tarvitsisi erillistä peitevoidetta.

oobd_by_terry_hyaluronic_eye_primer_light_

Luomivärinpohjustajana tämä toimii ihan hyvin, tällä en kuitenkaan saa pitkää kestoa – työpäivän selviä, mutta jos olen menossa töiden jälkeen jonnekin, valitsen jonkun muun pohjustajan varmistamaan, että luomivärini pysyy paikoillaan. Käytän tätä eniten silloin, kun en käytä luomiväriä tai vain vaaleita sävyjä. Eniten tykkään kuitenkin tästä silmien alla tuomassa kosteuta ja vähentämässä ilmejuonteita.

oobd_by_terry_hyaluronic_eye_primer_light_

Tuskin tulen kuitenkaan ostamaan toista, hinta £32 on aika korkea, kun en kuitenkaan voi tähän yksinään luottaa luomivärinpohjustajana. Kuivemmalla iholle tämä olisi varmaankin täydellinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.