featured,  makeup

Brändit, jotka eivät enää innosta

Meillä monella on varmaan brändejä, joista emme pahemmin välitä – omasta kokemuksesta tai jostain muusta johtuen. Mutta kuinka monella on brändejä, joita ennen rakasti, mutta nyt ne eivät vain syystä tai toisesta enää innosta?

Itse tajusin, että minulla menee aina vähän fiiliksen mukaan ja tietysti brändit, joita vouhotetaan esim. Youtubessa, muttei ole saatavilla Suomesta, ovat sellaisia mitkä innostavat – ja kun tulevat tänne niin innostus lopahtaa. Koska uusia brändejä ja tuotteita tulee koko ajan, on kosmetiikkamassaan helppo hukkua – millään ei voi pysyä perillä kaikista uutuuksista. Tietysti on olemassa ne omat tuotteet tai brändit, jotka vain jaksavat sykähdyttää vuodesta toiseen, mutta sitten on ne kyydistä jääneet.

Blogihiljaisuuden jälkeen (mistä pahoitteluni!) ajattelin listata teille muutamia brändejä, joita en enää pahemmin seuraile tai joilta en juurikaan enää osta tuotteita. Tietysti selitysten kera.

Kat von D – tämä ehkä ei ole yllätys monellekaan. Itse en voi vain sietää rokoitevastaisuutta, jonka takia tuhkarokkokin on palannut takaisin kunnon epidemioina. Oudointa on, että osittain ymmärrän Katin mielipiteen vegaanin näkökulmasta, sillä monessa rokotteessa on jäämiä kananmunista. MUTTA valitettavasti se ei ole mikään pelastus. Eipä brändiltä ole montaa tuotetta, jotka olisivat olleet minulle mikään HG-juttu muutenkaan, mutta ihan kivoja ja varsinkin ulkonäöltään kauniita tuotteita.

Colourpop – viimeksi ostin kyllä Disney-prinsessakokoelmasta pari huulipunaa, mutta siihen se jäikin. En edes pahemmin seuraa mitä kokoelmia brändiltä enää tulee, sillä minulla on ihan tarpeeksi luomivärejä ja huulipunia. Brändissä itsessään ei ole mitään vikaa, ei vain innosta enää.

MAC – ehkä joillekin kauhea kauhistus, mutta MAC ei ole jaksanut kiinnostaa pariin vuoteen. Lähinnä sen takia, että LE-kokoelmia tulee ihan koko ajan, enkä enää jaksa edes pysyä kyydissä. MACillä on hyviä tuotteita ja varmaan tulen joitain ostamaankin, mutta ihastus brändiin ei ole enää sama mitä se oli vielä kuusi vuotta sitten.

Too Faced – siis välillä TF:ltä tulee joku tuote, joka kiinnostaa, mutta yleisesti ottaen en jaksa enää välittää ko. brändistä. Tällä hetkellä ainoa, joka kiinnostelee on Peach Perfect -meikkivoide. Ei kiinnosta enää muut persikka-, suklaa tai piparkakkutuoksuiset tuotteet. Jotenkin tuntuu, etten jaksa innostua enää söpöistä pakkauksistakaan.

Mikä brändi on teille sellainen, joka ei vaan enää jaksa sytyttää, ja miksi?

8 Comments

 • Ikvm

  Jeffree Star, huonoja tuotteita. Kvd ei ole ikinä innostanut tuotteiden ulkonäön takia. Tf on liian lapsellinen, abh ylihypetettyä ja tuotteiden laatu ei vastaa (Suomi)hintoja. Hourglassin tuotteet olleet pettymyksiä kaikki (taas varmaan se valtava hype). Itse palaan ehkä nyt takaisin Maciin, perusvarman laadukkaita tuotteita, LE-kokoelmat eivät sinällään ole koskaan olleet mun juttu. NARS, Lumene, MAC, Becca, nudestix kiinnostelee nyt!!

 • Minna / Glitz & Glam

  Minulle tuli jo monta vuotta sitten stoppi Dioriin. Ei enää innosta, kuten aikaisemmin. Monet nuo tutut selemerkit ovat jotenkin epäkiinnostavia tällä hetkellä. Tätä on jo jatkunut jonkun aikaa. Ehkä mieli tässä kohta taas kääntyy, mutta just nyt ei innosta.

  Ehkä jo pidempään olen havainnut, että se ei ole niinkään brändi, vaan itse tuote, joka minua kiinnostaa. Jos siihen liittyy jokin tarina, kiinnostustani herätellään voimakkaammin.

 • Charming Nails

  Kiva postausidea! Tosin mulla on melko samat vastaukset…

  Colourpop ei ikinä innostanut minua. Minulla on merkistä kuva että huulituotteet menevät äkkiä pilalle ja luomivärit kuluvat nopeasti kuopalle.

  Too Facedilla on hyvä silmämeikinpohjustaja mutta merkki on niin hankalasti saatavilla! Peach paletti ei ole mitenkään erikoinen, ehkä luulin että innostun siitä enemmän. Suklaapaletti on kyllä lemppari mutta muusta en vaan ole innostunut.

  Catrice kuulostaa jo merkkinä halvalta. Voi toki olla että merkillä on hyviäkin tuotteita, mutta ostan mieluummin kalliimman ja hyväksi havaitun kuin läjän halpiksia jotka ovat niin ja näin, tykkääkö vai käyttääkö väkisin pois.

  MAC on kiva kun sitä saa nyt täältäkin. Mutta kokoelmia en jaksa seurata, ostan vaan hyviä perustuotteita. Hyvä merkki mutta ei ylivoimaisen laadukas enkä jaksa enää kerätä fanaattisesti MAC meikkejä.

  Huda Beautyn paletit ovat kauniita. Mutta minusta pigmentti on huonohko juuri niissä paletin kiinnostavimmissa väreissä. En ole sen takia halunnut niitä hankkia.

  Guerlain meteoriiteissa en ole ikinä nähnyt mitään ihmeellistä, siksi ihmettelen niistä vouhkaamista 🙂 on varmasti muitakin tuotteita ja merkkejä mutta nuo tuli ekana mieleen 😉

 • Henni

  Aika samoilla linjoilla menen kuin muutkin kommentoijat,mutta erityisesti Suomesta saatava selektiivinen kosmetiikka ei tällä hetkellä kiinnosta. Niin kallista ja tylsää on tarjolla, ja jotenkaan laatukaan ei aina enää hinnan mukaista. Ennen rakastin Dioria mutta ovat menneet lopettamaan muutaman lempparituotteen (Nude peitevoide tuubissa ja BB-voide pumpullisessa tuubissa )ja uutuudetkaan ei ole olleet oikein kiinnostavia. Too Faced on jotenkin ihan överi kitsch nykyään, persikkakokelmasta on muutama lemppari ja peitevoide mut eipä oo niiden jälkeen mikään kiinnostellu.Colorpop on ihan jees mut ei sekään oikein saa enää sydäntä läpättämään innostuksesta. Huda beautyltä omistan yhden ison paletin mutten tykkää sen laadusta, ne pienet on parempia mutta niitäkään en enää lisää tarvitse.

  Ehkä se vaan on niin että on jo niin paljon meikkejä ja tietää mistä pitää ettei enää hullaannu kaikesta. MERKIT joista edelleen tykkään ja joiden uutuudet kiinnostelee on NARS,BECCA,HOURGLASS,CHARLOTTE TILBURY JA LUMENE(joka on skarpannu todella paljon tuotteiden laadussa ja ulkoisessa olemuksessa). Oon viime aikoina ollut kiinnostuneempi ihon hoidosta, tosin siinäkin on jo tiettyjä vakiintuneita lemppareita.

  • Henna V

   Kuten sanoit, niin varmaan se, että meikkejä on niin paljon ja tietää mistä pitää, niin ei jaksa innostua kaikesta hypestä. Mua ärsytti Lumenen muutos – näyttää paremmalta, mutta esim. se oranssin seerumin koostumus muuttui ja siitä poistettiin yksi todella hyvä ainesosa ja hintaa tuli lisää. Hourglass on <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.