makeup

Bootiful Nights & Ghost Lights

Nyt taitaa tänään olla suurimmalla osalla Halloween-juhlia – jos siis sellaisissa käy. Ensi viikonloppunakin vielä ehtii, pyhäinpäivä on silloin. Mutta tähän lokakuun loppuun päätin esitellä teille kaksi söpöä – ja halpaa – tuotetta Halloween-hengessä. Toinen on essencen Bootiful Nights nestemäinen huulipuna ja toinen Makeup Revolutionin Ghost Lights -korostuspuuteri.

Bootiful Nights

Sain essencen kolme Bootiful Nights -huulipunaa testiin ja koska sävyt olivat niin kauniita, että pakkohan niitä oli kokeilla. En oikeastaan yhtään yllättänyt siitä, että sininen oli vaikein väri levittää tasaisesti ja musta helpoin. Violettikin oli vähän vaikeampi työstää, mutta violetit luomiväritkin ovat vaikeita.

essence bootiful nights

essence bootiful nights

Kuitenkin nämä sävyt sopisivat hyvin Halloween-juhliin, tai miksei ihan mihin tahansa juhliin – tai arkeen. Applikaattori oli tosi hyvä, sillä sai helposti tehtyä terävät reunat. Sävyt ovat:

01 No more bat days (musta)
02 Where did I park my broom? (sininen)
03 You make my heart go boo (violetti)

Itse en omista yhtään samansävyistä punaa tällä hetkellä, joten nämä jäävät varmasti kokoelmaani täydentämään. Tässä vielä kaikki sävyt huulilla.

essence bootiful nights swatch

essence bootiful nights swatch

essence bootiful nights swatch

Koska kyseessä on essence, niin punien hintakaan ei päätä huimaa. Pretty.fi:stä löytyy vielä sävy 03, ja hyvällä tuurilla läheisestä Cittarista voi löytyä muitakin.

Ghost Lights

And what if you’re only a prism for the ghostlights that you wanna see
And we’re just reflections of your dreams
Avantasia – Ghostlights

Ensinnäkin, Ghost Lights on ihan sikahyvä biisi, että todella kaunis korostuspuuteri Makeup Revolutionilta. Pelkän nimen takia en olisi ehkä tätä huomannutkaan, mutta tässä on pääkallo itse puuterissa. Pakkohan se oli ostaa.

makeup revolution ghost lights highlighter

makeup revolution ghost lights highlighter

Ghost Lights on valkopohjainen, joka shiftaa vaaleanpunaiseen valon osuttua siihen. Todella käytännöllinen sävykin vielä. Tämä ei ole yhtä in your face kuin osa muista Makeup Revolutionin Vivid Baked -korostuspuutereista eli tällä ei saa sokaistua työkaveria. Itse korostuspuuteri on aavistuksen kova, mutta siitä irtoaa ihan hyvin väriä. Kerrostamalla tätä saa kyllä kirkkaammaksi – tai märkänä levitettäessä.

makeup revolution ghost lights highlighter swatch

Ostin oman Ghost Lights -korostuspuuterini Cocopandasta, mutta niitä ei ole enää saatavilla. Ulkomailta voisi vielä saada. Hintaa ei tälläkään ole kuin kuutisen euroa.

Onko teillä tulossa Halloween-bileitä?

essencet saatu PR-näytteinä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.