shopping

Blogin synttäriviikko – päivä 9 – eleven.fi

Tänään se sitten on, viimeinen synttäriviikon arvonta. Mutta älkää peljätkö, tiedossa on ainakin lähiaikoina vielä yksi arvonta, joka varmasti kiinnostaa ainakin korealaisen kosmetiikan käyttäjiä. Enempää en paljasta.

Viimeinen arvonta on lahjakortti eleven.fi-verkkokauppaan. Lahjakortin arvo on 40 euroa, joten päätin tehdä lyhyen yhteenvedon, että minä suosittelen ostamaan lahjakortilla. Kerron tässä vain tuotteista, jotka ovat testaamiani ja hyväksi todettuja eli varmasti toimivia (ainakin omalla ihollani).

Itseäni ärsyttää tuhlata rahaa beautyblendereihin – vaikka ne ovat aika pakollisia omissa meikeissäni, niin silti parikymppiä yhdestä sienestä tuntuu turhalta. Niinpä ostan niitä aina, kun saan jostain alennusta. Varsinkin beautyblender Gold Mine -setti on erittäin hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Se sisältää kaksi beautyblenderiä (original ja nude), kiinteän saippuan puhdistukseen sekä blotting-sienet, jotka itselläni kulkevat aina käsilaukussa mukana. Hintaa setillä on 45,50 euroa. BareMineralsin Invisible Bronze -aurinkopuuteri on ollut ostoshetkestä ahkerassa käytössä täällä. Sävy Fair to Light on itselläni täydellinen kesällä, näin talvisin alan olla vähän liian vaalea sille, mutta olen vielä käyttänyt – hellemmällä kädellä. Hintaa tuotteella on 43,20 euroa. By Terryn klassikko huulirasva (tai vähän jokapaikan rasva) Baume de Rose on erittäin hyvä ostos – ja tämän voisi hyvin antaa lahjaksi jollekulle toiselle, tai itselle. Kaunis pakkaus ja toimiva tuote. Itse käytän tätä yötä vasten, sillä en halua kuskata purkkirasvaa käsilaukussa. Hintaa tuotteella on 43,20 euroa. Vaikka 40 euroa ei lähellekään riitä kokonaisuudessaan, niin sillä saisi jo hyvän alennuksen esim. Foreosta tai Clarisonicista – itselläni käytössä kumpikin. Näillä saa ihonpuhdistuksen ihan uudelle tasolle. Oma ihoni puhdistuu paremmin Clarisonicilla, mutta en siedä sitä joka päivä, joten Foreo on suuremmassa käytössä. Syväpuhdistan Clarisonicilla – toisaalta tottuminenkin on aikakysymys, pitäisi vain käyttää ahkerammin ja kestää ihon “huononeminen” hetkellisesti. Mutta kumpaakin suosittelen, kannattaa tsekata! Kérastasen tuotteet ovat aika kalliita – shampoiksi ja hoitoaineiksi – joten niitä kannattaa ehdottomasti ostaa alennuksesta tai esim. tällaisella lahjakortilla. Varsinkin viime viikon arvonnassa olleet Reflection-sarjan tuotteet ovat olleet aivan ihania, mutta Kérastasen laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle hiuslaadulle jotain. Milanin Conceal + Perfect -meikkivoidet sävyssä 00A on uusin ihastukseni. Minulla oli aikaisemmin tummempi sävy, mutta tämä vaaleampi versio on juuri sopiva.  Aivan ihana koostumus ja näyttää kauniilta iholla, mutta peittää! Hintaa Milanin meikkivoiteella on 17,40 euroa. Pixin Glow Tonic on erittäin suosittu tuote, ja se toimii. Erittäin hyvä päivittäiseen käyttöön – oma ihoni kestää todella hyvin päivittäisen käytön. Täysikokoinen Pixin Glow Tonic kustantaa 29,70 euroa. Peter Thomas Rothin oma suosikkini on ehdottomasti Pumpkin Enzyme Mask. Valitettavasti tämä naamio kustantaa 66 euroa, mutta 26 euroa omaa rahaa ei olekaan enää niin paha!

eleven.fi-arvonnan säännöt: SULJETTU

  • Käy katsomassa eleven.fi-verkkokaupasta ja kommentoi alle, että minkä tuotteen sinä ostaisit lahjakortilla.
  • Jätäthän oikean sähköpostiosoitteen sille varattuun kenttään, sillä ilmoitan voittajan sähköpostiosoitteen eleven.fi:lle sekä lähetän voittajalle tiedon voitosta ettei lahjakortti tule yllätyksenä.
  • Arvonta on auki 16.11.2017 klo 23:59 asti!

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.