makeup

Blogin synttäriviikko – päivä 8 – Avon Mark

Kävin I Love Me -messuilla tutustumassa Avon Markin uusiin nestemäisiin huulipuniin ja sain testiin 6 kappaletta – kolme mattaa ja kolme kiiltävää. Täytyy myöntää, että yllätyin positiivisesti ja pari näistä on päässyt käyttöön muutamankin kerran.

Avon Mark Liquid Lip Lacquer -nimellä kulkevat nestemäiset huulipunat on siis saatavilla kahdessa eri laadussa – matassa (matte) ja kiiltävässä (shine). Tällä hetkellä nämä huulipunat ovat tarjouksessa Avonin verkkokaupassa hintaan 9,95 euroa (normaalisti 12,00 euroa / kpl). Molempia laatuja on saatavilla 10 eri sävyssä eli yhteensä 20 erilaista punaa. Sävyt kulkevat oikeastaan käsi kädessä eli samantyylisestä sävystä löytyy molemmat laadut. Nimet ovat eri ja sävy voi hieman vaihdella.

avon mark liquid lip lacquer

Itse yllätyin positiivisesti sävyjen valikoimasta, sillä niitä löytyy nudesta violettiin ja vaaleanpunaisesta oranssiin. Toiseksi yllätyin mattahuulipunien laadusta. Ne eivät kuivahda huulille eli ovat selvästi sulatettuja huulipunia. Tuntuvat huulilla ihanan kevyiltä ja kermaisilta. Nämä eivät siis ole tarkoitettu kestämään suukotteluja. Näissä on kuitenkin pigmenttiä todella paljon eli yksi dippaus tuubiin riittää koko huulille. Kiiltävät ovat aavistuksen tahmeita, mutta ei niin, että huulet jäisivät kiinni toisiinsa. Pieni tahmaisuus estää niitä valumasta huulirajojen yli sekä pitää ne paremmin paikoillaan. Ne kuitenkin tuntuvat mukavilta huulilla ja kestävät kiilloiksi hyvin muutaman tunnin – aamukahvinkin jälkeen huulilla on selvästi kiiltoa ja väriä.

liquid lip lacquer avon mark

Jos ostaa molempia laatuja, niin ne on helppo erottaa korkeista – mattahuulipunissa on mattamusta korkki ja kiiltävissä kiiltävä musta korkki. Hyvin ajateltu!

Kuten sanoin, niin sain kuusi testiin ja päätin, että swatchaan ne kaikki huulille, niin saatte vähän tarkemman käsityksen millaisia punat ovat.

avon mark liquid lip lacquer nudeitude
Nudeitude – shine
avon mark liquid lip lacquer caffeined
Caffeined – shine
Avon mark liquid lip lacquer work it
Work It – shine
avon mark liquid lip lacquer matte dare to bare
Dare to Bare – matte
avon mark liquid lip lacquer orange you happy
Orange You Happy – matte
avon mark liquid lip lacquer fabulosity
Fabulosity – matte

Ja nyt teilläkin on mahdollisuus päästä testaamaan näitä punia, sillä arvonnan voittaja saa kaikki kuusi samaa sävyä kuin tässä esittelin. JA tämän lisäksi voittajalle lähtee #beremarkable kauneusboksi by Karkkipäivä. Itse olen kirjoittanut tuostak kauneisboksista aikasemmin ja postauksen voi lukea täältä.

Avon Mark -arvonnan säännöt: SULJETTU

  • Osallistut vastaamalla seuraavaan kysymykseen:
    Mikä Avon Mark Liquid Lip Lacquer -punista kiinnostaa sinua eniten
    ?
  • Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla. Vastaathan viestiin 48 tunnin sisällä, tai muuten arvon uuden voittajan.
  • Avon postittaa palkkinnon voittajalle.
  • Arvonta on avoinna 15.11.2017 klo 23:59 asti!

Tuotteet saatu PR-näytteinä

46 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.