hair,  tools

Blogin synttäriviikko – päivä 7 – Remington Keratin Protect -ilmakiharrin

Kuten moni tätä blogia lukeva on varmaan tietoinen – tai huomannut – että itse en tykkää yhtään laittaa hiuksiani. Tällä hetkellä polkkapituiset hiukseni kuivaavat pesun jälkeen miten itse haluavat – aamulla sitten yritän saada ne harjalla talttumaan miten haluan. Aika tuskastuttavaa joinain aamuina.

Kun sain valita uudesta Remingtonin Keratin Protect -linjasta arvottavaksi – sekä testiin – yhden tuotteen, niin valitsin ilman miettimistä ilmakihartimen. En jaksa käyttää suoristinta, kiharruspuikkoa tai edes fööniä usein. Sen sijaan ilmakihartimessa on kaksi laitetta yhdessä – harja sekä fööni. Laiskan hiustenlaittajan unelma!

remington keratin protect air styler

Remington Keratin Protect -ilmakihartimen mukana tulee kolme erilaista päätä – kaksi erikokoista pyöröharjaa sekä tyvikohottaja. Pyöröharjat kulkevat molempiin suuntiin eli sillä saa helposti muotoiltua molemmat puolet hiuksista ilman, että kättä tarvitsee vääntää ihmeellisiin asentoihin. Itse laitteessa on myös kaksi lämpöasetusta sekä kaksi nopeusasetusta. Varsinkin näin hennon suomalaisen polkkamittaisen tukan kuivaaminen ja muotoilu onnistuivat todella nopeasti. Omaan hiukseeni käytän pienempää 40mm harjaa, sillä saan sillä jotenkin helpommin kuivattua hiukset ja käännettyä latvat.

remington keratin protect air styler

Voin kylläkin vannoa, että näin laiskana ihmisenä tuskin tulen kaivamaan tätä edes joka toisena aamuna käyttööni, mutta viikonloppuisin ja erittäin vaikeina hiusaamuina tämä pelastaa minut peikkotukalta.

remington keratin protect

Eli yksi teistä voittaa itselleen Remington Keratin Protect -ilmakihartimen. Ehkä tämä pelastaa jonkun toisenkin huonoilta hiuspäiviltä! Kannattaa seurata Remingtonia myös Facebookissa.

Remington-arvonnan säännöt: SULJETTU

 • Osallistut arvontaan kommentoimalla, että millainen hiustenlaittaja sinä olet.
 • Jätä sille tarkoitettuun kenttään sähköpostiosoitteesi, otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla.
 • Palkinnon postittaa PR-toimisto, jolle ilmoitan voittajan tiedot viikon 46 lopulla eli olethan tarkistanut sähköpostisi ja vastannut mahdolliseen voittoviestiin ennen tätä, muuten joudun arpomaan uuden voittajan!
 • Arvonta on auki 14.11.2017 klo 23:59 asti!

Tuote saatu PR-näytteenä

50 Comments

 • Ann A

  Ilmeisesti olen kaltaisesi hiustenlaittaja. Pesun jälkeen saavat hiukset asettua miten haluavat. Ilmakihartimella olisi käyttöä , joten ehdottomasti arvonnassa mukana!
  Kiitos kivasta arvontaviikosta!

 • Tiina

  Hiuksia laitoin ennen joka aamu, nyt kun hiukset ovat pidemmät, laitan ne useimmiten ponnarille. Tämä laite kiinnostaa, todennäköisesti ostan tämän.

 • Mallukka

  Onneton hiustenlaittaja, pitäisi panostaa enemmän. Monesti tulee vain sutaista hiukset ponnarille. Juhliin yritän kihartaa, mutta kivaltahan se näyttäisi arkenakin.

 • Piia

  Riippuu vuodenajasta, eli onko pipokelit vai ei. Kesäsäillä saatan arkiaamunakin kihartaa hiukset, talvisäillä pitää mennä semmoisella päällä josta selviää pipon kanssa siistinä!

 • mari

  Olen helpolla päästävä tyyppi.
  Hoitava shampoo, hiukset kuivuu vapaasti, muotoilutuotteita en juuri käytä, harjaan aamuisin. Värjään itse pari kertaa vuodessa ja vielä harvemmin käyn kampaajalla. Äiti tasoittaa latvoja keittiöfiskarsseilla.
  Ehkäpä jotain panostusta voisi koittaa.

 • Minna

  Puolipitkät hiukset öisin ponnarilla. Aamulla suoristusraudalla muutama veto, tarkoituksena saada huolettoman sexykkäät laineet. Heh, joskus onnistuu toisinaan sitten taas ei…

 • Tanja

  Laiska. Arjessa ponnari ja lakkaa. Juhliin ja vapaalle sitten pientä satsausta. Hiustenlaitto taitoni ovat päässeet ruostumaan…

 • Noora

  Föönaan hiukseni aina suihkun jälkeen pyöröharjan kanssa, mutta ilmakiharrin on yksi minkä hankkimista olen miettinyt jo jonkin aikaa.

 • mimu

  laiska hiustenlaittaja täällä hei! hoidan hiuksia laadukkailla shampoo, hoitoaine, naamio, seerumi etc tuotteilla, mutta muotoilu ei niin jaksa kiinnostaa. juhliin sentään jaksan kihartaa hiukset 😉 tämmöinen laite vois olla näppärä.

 • Aurinkoinen

  En pidä hiustenlaitosta, mutta tämä tukka on laitettava heti pesun jälkeen, muutoin siihen ei enää pysty kuin suoristusrauta. Fööniä ja harjaa en osaa käyttää, joten ilmakiharrin on minun pelastajani. Tämän hetkisessä kihartimessa on tosin liian suuri harjaosa.

 • AP

  Pesen hiukset vain joka toinen pivä, kun en jaksaisi laittaa niitä pesun jälkeen. Välipäivät selviän kuivashampoon avulla. Tuo ilmakiharrin kuulostaa näppärältä.

 • Emma / WL

  Olin kirjoittamassa että laiska, mutta ei se oikeastaan pidä paikkaansa. Oon vaan tosi HUONO ja koska hiustenlaitto tuntuu niin vaikealta ja vieraalta, sitä ei tule harjoiteltuakaan. Ja siinä se laiskuus sitten astuu kuvioon.

 • Mandalay

  Olen ihan hirveän laiska laittamaan hiuksiani. Ilmakiharrin on kyllä kätevä. On mulla kaikenlaisia härpäkkeitä, kuten se Babylisin “automaattikiharrin” ja lämpörullat, mutta ne lähinnä keräävät pölyä. Mun hiukset on niin pitkät, että noilla on hankala laittaa hiuksia. Föönillä ja harjalla saa vähän rotia hiuksiin.

 • TeijaH

  Laitan hiukset periaatteessa aina kun lähden kodin ulkopuolelle. Tyvikohotus ja pieni pyöristys. Tämä laite olisi varmasti nappivalinta.

 • Sanna Kettunen

  mie oon ihan laittaja! Mutta siinä missä omistan kaikki trendikkäät raudat, olen aina(AINA) laittanut hiukset ilmakihartimella.Muistan kun opiskelin kampaajaksi ja muut intoili ghd.sta ja gloud ninesta ja mie olin silleen et nooh,saan saman ikivanhalla ilmiksellä(joo sille on lempinimi!).Kirjotin tovi sitten blogiin joululahjatoivelistan missä oli uusi ilmakiharrin kun epäilin vanhan menevän rikki…JA hyvin ennustettu.Se ylikuumeni ja poksahti.Oon huomannu et noin 3v käytössä ja sitten laite hajoaa joten oon jo 20 vuodessa oppinnut ennakoimaan,

 • Nimk

  Melko laiska 😀 mikäli on jotain menoa niin suoristan tai kiharran hiukset kyllä, mutta tavallisina päivinä kunhan heitän nutturalle 😀 vauvan myötä laiskistunut entisestään…

 • TarjaA

  Mä oon kokeileva hiustenlaittaja. Se tarkoittaa sitä että mä innostun jostain laitteesta ja se on sitten pakko saada. Sitten mä kokeilen sitä pari kertaa ja palaan taas vanhaan tuttuun ilmakihartimeen 😊. Viimeisin villitys oli suoristusharja, mutta sekään ei ollut mun juttu.
  Kun hiukset on pakko saada joka päivä siistiksi, on helpointa turvautua sellaiseen, jolla homma sujuu.

 • Tuulia

  Olen todella laiska hiustenlaittaja. Siksi pidänkin hiukseni mahdollismman lyhyenä, joten pelkkä kuivauspuhallus yleensä riittää. Joskus spesiaalitilanteissa saataan föönätä hiuksiini hieman tuuheutta.

 • Hanne

  Aika laiska olen 🙂 Illalla suihkuun, kosteilla hiuksilla nukkumaan ja aamulla suihkin kuivashampoota, jotta saan vähän kuohkeutta hiuksiin.

 • Tiina

  Lyhyet hiukset vaatii laittamista. Mutta kun vetää näillä keleillä pipon ja pyöräilykypärän päähän niin se on yhtä tyhjän kanssa ….

 • mses

  Löysin itseni blogitekstistäsi, eli samalla linjalla mennään hiusten kanssa. 🙂 Yleensä annan niiden vain olla ja toivon, että ne eivät ole ihan pystyssä. Ihania arvontoja olet löytänyt viikolle! Kiitos paljon, että jaksoit järjestää ja paljon onnea vielä blogille!

 • Suvi

  Olen melko laiska hiustenlaittaja arkena, mutta juhliin tykkään panostaa! Silloin yleensä kiharran hiukset tai teen jonkun helpon kampauksen.

 • Hanneleena

  Olen arjessa pese ja pidä hiustenlaittaja, Päältä lättää ja latvat sojottaa, tarvittaessa kampauksena ponnari. Rientoihin koitan taikoa jonkinlaista kuohkeutta ja kierrettä.

 • Look by Mari

  Oon TODELLA laiska hiusten laittaja ja aloitin pari kuukautta sitten parturi-kampaajakoulun, joten hiukset täytyisi olla jotenkin kuosissa joka aamu 😀 Tykkään laittaa muiden hiuksia, mutta aamulla en taas jaksa herätä aikaisemmin omien hiuksieni takia! Onko sulle tuttu tunne kenties? ;D

 • JenaO

  Olen hiustenlaittajana aaikas laiska. Useimmiten hiukseni ovat erilaisilla ponnareilla, olisi varmasti aika opetella erilaisten kiharakampausten tekoa.

 • Elise

  Hiusmalli on lyhyt, joten sitä on joka päivä vähön laittaa. Haluaisin osata laittaa tötä joka päivä eri tavalla, mutta se vaatisi enemmän kärsivällisyyttä.

 • Sesse

  Oon kyllä tosi laiska ja haluisin parantaa tätä asiaa 🙂 Yleensä laitan hiukset vaan ponnarille ja ehkä kerran pari viikossa jaksan suoristaa.

 • johannaemilia

  Itsekin olen aika laiska hiustenlaittaja, arkiaamuina hiukset tulee käytännössä vain harjattua ja joko jätettyä auki tai kiskaistua ponnarille. Tämän laitteen kanssa olisi toivoa saada kuontaloaan edes vähän enemmän ojennukseen näppärästi 🙂

 • PauliinaH

  Olen niin hentohapsinen ja lisäksi pyörin nukkuessani, että hiukset on pestävä ja laitettava joka ikinen aamu. Ei siinä kuivashampoo auta, kun ei se pää likainen ole vaan sekainen! Haluaisin niin säästää aikaa ja päästä vähemmällä. Täytyy kokeilla polvisukkaa yöpäähineenä 😂. Ei ole sekainen vaan liiskaletti.

 • Teknodiktaattori

  Laiskaa laiskempi! Yhdistelmä värjäämätön ja liukas hiuslaatu, takapuolimittainen pituus ja vähäinen kärsivällisyys hiustenlaitossa ei johda minkäänlaisiin suorituksiin. Välillä innostun ja yritän kihartaa erilaisin keinoin, mutta vielä yksikään ei ole ollut ylitse muiden.

 • PS

  Enpä ole tullut ajatelleeksi, että ilmakiharrin on 2-in-1 laite. Alkoi heti kuulostamaan kätevältä. Kuulun kans laiskoihin hiustenlaittajiin. Olen harkinnut viime aikoina suoristusharjan hankkimista, jos sillä sitten saisi jotain aikaiseksi.

 • Annukka

  Hiuksia tulee laitettua päivittäin, vaikka työskentelenkin kotona. Minulla on todella suora, ohut ja liukas suomalainen hius. Yleensä käytän jotain muotoilutuotetta ja ilmakiharrinta. Aika usein hiukset pysyy ilmavina muutaman tunnin ja sitten menee päätä myöten loppupäivän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.