body,  scents

Blogin synttäriviikko – päivä 6 – L’Occitane Terre de Lumiére The Golden Edition

Keväällä lanseerattiin L’Occitane Terre de Lumiére -tuoksu sekä -tuotesarja, joka on L’Occitanen ensimmäinen Gourmand Aromatic -tuoksutuotesarja. Se on saanut inspiraationsa auringonlaskun kultaisesta hetkestä Provencen laventelipeltojen yllä.

Nyt tuoksu on saanut uuden ulkonäön hetkeksi, sillä se on kiedottu The Golden Edition -pulloon, jossa on kimaltelevia hippuja korkissa sekä auringonsäteitä kuvaavia kultaisia viivoja pullossa. Itse tuoksu on sama kuin alkuperäisessäkin Terre de Lumiéressä.

loccitane terre de lumiere the golden edition

Päänuotteina tuoksussa ovat meripihka ja roseepippuri, keskinuotteina hunaja ja laventeli, pohjalla akaasia ja tonkapapu.

L’Occitane suosittelee, että näitä tuoksuja kerrostaa esim. vartalovoiteen kanssa, jolloin niihin saa syvyyttä ja pysyvyyttä. Tämä on kuitenkin itsessään jo edp eli pysyy iholla hyvin yksinäänkin – riippuen tietysti ihotyypistä.

Itse tykkään todella tästä tuoksusta ja se on ollut minulla käytössä keväästä asti muutaman muun tuoksun kanssa. Tämä sopii mielestäni niin päivä- kuin iltakäyttöönkin – arkeen sekä juhlaan. Tuoksu on hienostunut, mutta ei liian päällekäyvä, vaan ihanan pehmeä.

loccitane terre de lumiere the golden edition

Yksi teistä voittaa itselleen L’Occitane Terre de Lumiére The Golden Edition -tuoksun sekä kylpymaidon. Itse testasin, ja tätä kylpymaitoa voi hyvin käyttää myös suihkussa – se on enemmänkin suihkuöljyn tuntuista kuin suihkugeelin. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi.

L’Occitane-arvonnan säännöt: SULJETTU

  • Osallistut arvontaan ilmoittamalla alle, että mikä on tämän hetken lempituoksusi.
  • Jätä sille tarkoitettuun kenttään sähköpostiosoitteesi, otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla.
  • Palkinnon postittaa L’Occitane, jolle ilmoitan voittajan tiedot viimeistään torstaina 16.11. eli olethan tarkistanut sähköpostisi ja vastannut mahdolliseen voittoviestiin ennen tätä, muuten joudun arpomaan uuden voittajan!
  • Arvonta on auki 13.11.2017 klo 23:59 asti!

Tuotteet saatu PR-näytteinä

49 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.