makeup

Blogin synttäriviikko – päivä 5 – essence

Essenceltä tulee todella ihania ja välillä innovaatisiakin tuotteita, mutta hinta ei ole niissä koskaan huimannut päätä. Valitettavasti osa tuotteista myydään tosi nopeasti loppuun ja kokoelmia tulee nopeaan tahtiin. Eli jos näette jotain kiinnostavaa, se kannattaa napata heti mukaan.

Pikkujoulukaudeksi essenceltä tulee kaksi kokoelmaa – made to sparkle ja step into magic wonderland. Ensimmäisestä sain itselleni testiin muutamia tuotteita ja jälkimmäisestä kahdelle teistä tulee arvottavaksi muutamia tuotteita, eli lue siis loppuun asti.

essence made to sparkle

Essence on juhlinut tänä vuonna 15-vuotistaivaltaan eli mistään uudesta yrityksestä ei siis ole kyse. Essencen tuotteet ovat laadukkaita, eikä niitä ole hinnalla pilattu. Valitettavasti valikoima on tosi suppea Suomessa, Berliinissäkin sai metsästää jotain uutta aika monesta kaupasta. Suomessa laajin valikoima on varmaankin pretty.fi-verkkokaupalla eli kannattaa suunnata sinne katsastamaan uutuuksia sekä vanhoja hittejä.

Itse päätin made to sparkle -teeman innoittaman tehdä helpon meikin pikkujoulukauteen. Silmissä on Metal Shock -voidemäinen luomiväri sävyssä 04 Supernova, The False Lashes -ripsiväri sekä korostuksena made to sparkle -kokoelman highlighting eye pen sävyssä 01 highlight in your eyes.

Kasvoilla on ehdottomasti yksi lemppareistani eli camouflage-meikkivoide, johon sekoitin made to sparkle -kokoelman highlighting glow dropseja sävyssä 01 oh, it’s so glow! Tätä korostusvoidetta käytin myös poskipäille, nenään, leukaan, otsalle ja huulen yläpuolelle. Täytyy myöntää, että tässä oli paljon enemmän pigmenttiä ja hohtoa kuin odotin. Kuvissa ei oikein näy, mutta tämä korostustuote hohtaa pinkkiä, persikkaa ja kultaa. Kaunis on!

essence made to sparkle

Huulilla on yksi made to sparkle -kokoelman ehdottomia lemppareitani nimittäin velvet metallic liquid lipstick sävyssä 01 star of the party. Tämä ei kuivu täysin mataksi, vaan jää hieman tahmeaksi, mutta ei epämukavan tahmeaksi. Näin ollen saat kyllä mukiisi huulipunan jäljet. Mutta en yhtään valita, sävy on kaunis ja erikoinen sekä tuote tuntuu mukavalta huulilta.

Kuvissa näkynyt be my highlight -paletti, häivytyssivellin sekä ready, set, glow! -meikkipussukka löysivät tiensä tyttärelle. Meikkipussukka meni reppuun, mutta paletti löytyy hänen joulukalenteristaan (on pyydellut luomiväripalettia, ja tämä oli tarpeeksi vaalea, että voisi harjoitella).

essence step into magical wonderland

Mutta sitten siihen arvontaan! Eli kuten alussa mainitsin, niin kaksi voittajaa saa tuotteita step into magic wonderland -kokoelmasta. Tuotteet ovat korostuspuuteri sävyssä 01 sprinkle fairy dust wherever you go, one way road to fairyland -luomiväripaletti, colour changing lipbalm sävyssä 01 just a daydream away sekä kaksi pure glitter -huulipunaa (01 chrome into my life ja 03 elfin whispers).

essence-arvonnan säännöt: SULJETTU

  • Osallistut kertomalla kommenttiboxissa mitä haluaisit blogissani nähdä/lukea tai mikä on ollut kiinnostava postaus.
  • Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla. Vastaathan viestiin 48 tunnin sisällä, tai muuten arvon uuden voittajan.
  • Postitan palkinnon voittajalle viikon 46 aikana.
  • Arvonta on avoinna 12.11.2017 klo 23:59 asti!

Tuotteet saatu PR-näytteinä

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.