makeup

Blogin synttäriviikko – päivä 2 – IsaDora Perfect Eyes

IsaDora on uudistanut luomivärejään, ja nyt saatavilla on kauniita sävyjä Perfect Eyes -kokoelmassa. Mainoskuvan meikki inspiroi minua liilaan silmämeikkiin.

Uusia Perfect Eyes -luomivärejä on saatavilla neljässä eri koostumuksessa – Pearl, Matt, Glitter ja Chrome. Yhteensä kokoelmassa on 16 eri sävyä – vaaleista aina syvään tummaan kimaltelevaan. Kirkkaita sävyjä ei juurikaan löydy, nämä ovat enemmänkin murrettuja sävyjä, joita on helppo yhdistellä toisiinsa päivämeikistä aina tummaan juhlameikkiin.

isadora perfect eyes

Perfect Eyes -luomivärien lisäksi IsaDoralta on tullut uusi ripsivärikin – Stretch Lash Mascara – jossa on erittäin mielenkiintoinen harja. Yleensä, kun tuubista kääntää, niin monessa ripsivärissä tuubi annostelee harjaan eri määrän tuotetta – tai joissain on kaksi harjaa (toinen toisen sisällä). Mutta Stretch Lash Mascarassa tuubin vääntäminen joko pidentää tai lyhentää harjaa. Pitkä harja tuuheutta, pidentää ja erottelee ripset, kun taas lyhyt harja antaa ekstratuuheutta ja -näyttävyyttä. Eli samalla harjalla saa erinäköisen lookin vain tuubia vääntämällä.

Perfect Eyes -luomivärit maksavat 8,80 euroa/kpl ja Stretch Lash Mascara 17,80 euroa eleven.fi:ssä.

isadora perfect eyes stretch lash mascara

Nyt joku teistä pääsee testaamaan IsaDoran uusia luomivärejä sekä Stretch Lash -ripsiväriä. Ehkä näillä syntyy pikkujoulumeikki! Arvonnassa voit voittaa kuvan sävyiset luomivärit sekä Stretch Lash -ripsivärin.

IsaDora-arvonnan säännöt: SULJETTU

  • Kommentoi alle, että millaisen meikin aikoisit näillä luomiväreillä luoda.
  • Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla. Vastaathan viestiin 48 tunnin sisällä, tai muuten arvon uuden voittajan.
  • Postitan palkinnon voittajalle viikon 46 aikana.
  • Arvonta on avoinna 9.11.2017 klo 23:59 asti!

Sisältää affiliate-linkkejä

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.