ihonhoito,  Vartalo

Blogin synttäriviikko – päivä 1 – päästä varpaisiin (Neutrogena ja Compeed)

Polkaistaan tämä blogin synttäriviikko – joka vähän venahtaa viikkoa pidemmäksi – käyntiin kahdella luottomerkilläni. Nimittäin Neutrogenalla ja Compeedilla.

Kuten olen aikaisemminkin kertonut, niin Neutrogenan ihonpuhdistutuotteet ovat minulla melkein päivittäisessä käytössä – sillä yläkerran lavuaarilla majailee aina Neutrogenan kasvojenpuhdistusaine, jota käytän työaamuisin. Tämän lisäksi ihana suihkunaamio hengailee suihkussa, jota käytän, kun haluan kunnolla kuoria kasvoni, sekä tehdä niistä mattaisemmat. Itse tykkään Neutrogenan tuotteiden kaikista tuoksuista ja ne kaikki toimivat yhtä hyvin.

neutrogena pink grapefruit

Ja en tiedä kuinka paljon olen valittanut täällä teille, että minulla on tosi vaikeat jalat löytää mitään kenkiä. Minulla on isot (hello, koko 41) jalat, jotka sattuvat olemaan vielä leveät. Tämän lisäksi jalkojeni kaari on korkea eli jalkapöytä on korkealla. Voitte siis arvata, että kuinka helppoa on löytää kenkiä. Ei ollenkaan! Tämän takia uudet kengät hankaavat AINA, olivat ne sitten kuinka mukavat jalassa muuten. Eli, Compeedin laastareille on käyttöä ja niitä majailee aina käsilaukussani. Ilman niitä en olisi selvinnyt Berliinissä kaverin vihkimistilaisuudesta uusilla Minna Parikan kengillä – sillä vain järkevä ihminenhän laittaa uudet kengät juhliin, eikö? Ja koska tähän eivät jalkaongelmani loppuneet, niin kärsin erittäin – ERITTÄIN – kuivista ja halkeilevista kantapäistä. Compeedin jalkavoide on erittäin nopea apu halkeileville kantapäille ja kuiville jaloille.

compeed

Mutta koska molemmat ovat omia suosikkejani, niin arvon myös yhteispaketin Neutrogenan ja Compeedin tuotteista jollekulle teistä. Voittaja tulee saamaan Neutrogenalta Pink Grapefruit -sarjan kasvojen pesuaineen, kuorinnan ja kosteusvoiteen sekä concentrated-käsivoiteen; ja Compeedilta paketin rakkolaastareita, rakonestopuikon ja jalkavoiteen halkeileville kantapäille.

Neutrogena- ja Compeed-arvonnan säännöt: SULJETTU

  • Osallistut arvontaan kommentoimalla postauksen alle, että kuinka kauan olet ollut blogini lukija ja mitä kautta pääasiassa seuraat blogin uusia postauksia. Tällä ei ole vaikutusta voittajan arvontaan, eli uudetkin lukijat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan!
  • Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kentään, sillä tulen olemaan voittajaan yhteydessä sähköpostilla. Odotan vastausta viestiini 48 tuntia, jonka jälkeen valitsen uuden voittajan.
  • Postitan voittajan paketin viikolla 46.
  • Arvontaan osallistuminen päättyy 8.11.2017 klo 23:59!

 

29 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.