body,  skincare

Blogin synttäriviikko – päivä 1 – päästä varpaisiin (Neutrogena ja Compeed)

Polkaistaan tämä blogin synttäriviikko – joka vähän venahtaa viikkoa pidemmäksi – käyntiin kahdella luottomerkilläni. Nimittäin Neutrogenalla ja Compeedilla.

Kuten olen aikaisemminkin kertonut, niin Neutrogenan ihonpuhdistutuotteet ovat minulla melkein päivittäisessä käytössä – sillä yläkerran lavuaarilla majailee aina Neutrogenan kasvojenpuhdistusaine, jota käytän työaamuisin. Tämän lisäksi ihana suihkunaamio hengailee suihkussa, jota käytän, kun haluan kunnolla kuoria kasvoni, sekä tehdä niistä mattaisemmat. Itse tykkään Neutrogenan tuotteiden kaikista tuoksuista ja ne kaikki toimivat yhtä hyvin.

neutrogena pink grapefruit

Ja en tiedä kuinka paljon olen valittanut täällä teille, että minulla on tosi vaikeat jalat löytää mitään kenkiä. Minulla on isot (hello, koko 41) jalat, jotka sattuvat olemaan vielä leveät. Tämän lisäksi jalkojeni kaari on korkea eli jalkapöytä on korkealla. Voitte siis arvata, että kuinka helppoa on löytää kenkiä. Ei ollenkaan! Tämän takia uudet kengät hankaavat AINA, olivat ne sitten kuinka mukavat jalassa muuten. Eli, Compeedin laastareille on käyttöä ja niitä majailee aina käsilaukussani. Ilman niitä en olisi selvinnyt Berliinissä kaverin vihkimistilaisuudesta uusilla Minna Parikan kengillä – sillä vain järkevä ihminenhän laittaa uudet kengät juhliin, eikö? Ja koska tähän eivät jalkaongelmani loppuneet, niin kärsin erittäin – ERITTÄIN – kuivista ja halkeilevista kantapäistä. Compeedin jalkavoide on erittäin nopea apu halkeileville kantapäille ja kuiville jaloille.

compeed

Mutta koska molemmat ovat omia suosikkejani, niin arvon myös yhteispaketin Neutrogenan ja Compeedin tuotteista jollekulle teistä. Voittaja tulee saamaan Neutrogenalta Pink Grapefruit -sarjan kasvojen pesuaineen, kuorinnan ja kosteusvoiteen sekä concentrated-käsivoiteen; ja Compeedilta paketin rakkolaastareita, rakonestopuikon ja jalkavoiteen halkeileville kantapäille.

Neutrogena- ja Compeed-arvonnan säännöt: SULJETTU

 • Osallistut arvontaan kommentoimalla postauksen alle, että kuinka kauan olet ollut blogini lukija ja mitä kautta pääasiassa seuraat blogin uusia postauksia. Tällä ei ole vaikutusta voittajan arvontaan, eli uudetkin lukijat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan!
 • Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kentään, sillä tulen olemaan voittajaan yhteydessä sähköpostilla. Odotan vastausta viestiini 48 tuntia, jonka jälkeen valitsen uuden voittajan.
 • Postitan voittajan paketin viikolla 46.
 • Arvontaan osallistuminen päättyy 8.11.2017 klo 23:59!

 

29 Comments

 • Hanneleena

  En ollenkaan muista kauanko olen seurannut blogia, mutta aloitin, kun se oli vielä vanhalla nimellä. Seuraan bloglovin’in kautta. Tuo Compeedin jalkavoide on ihan huippu! Käytän sitä ajoittain myös polviin ja kyynärpäihin.

 • Jansuska

  Oon tainnu seurailla ainaki pari vuotta bloglovinin kautta . Noi neutrogenan tuotteet on ihan lemppareita ja pink grapefruit kuorinta-ainetta oon käyttäny jo useemman kappaleen 🙂

 • Elise H.

  En muista kovin tarkasti kauanko olen blogiasi lueskellut, mutta joka tapauksessa kauan eli useita vuosia. Onnittelut blogille! 🙂

 • AP

  Onnea blogille! Olen seurannut blogiasi pitempään, aiemmalla nimellä ja jo loppuneella seurantalistalla ( hmm..mikäs se olikaan). Nykyään seuraan Bloglovinin kautta, mutta olen surkea kommentoija. Ja taisit kuvailla postauksessa minun jalkani .

 • Virpi Heikkilä

  En kyllä yhtään muista ksuanko olen blogiasi seurannut. Jossain vaiheessa tänä vuonna aloin seuraamaan, keväällä/ kesällä?
  Luen facebookin kautta.

 • Nena Sofia

  No mullehan blogisi on sinänsä vanha tuttu, että juttujasi luin silloin tällöin kun blogi kulki vielä nimellä One of Beauty’s Daughters. HennaV -nimellä löysin blogisi vasta nyt kahvarin kautta, ja aloinkin seuraamaan sitä oitis Bloglovinin kautta. Eli periaatteessa tästä päivästä alkaen olen sinua seurannut 😀

  Vähän jopa mietin, että kehtaanko tähän arvontaan osallistua, mutta pakkohan se on kun palkinto on näin kiva ja käytännöllinen! Eli tosiaan, mukaan siis.

  Paljon onnea vielä blogisynttäreiden johdosta! ♥

 • HIITUSKA

  Hei, olen seurannut blogiasi purkkimafia ajoista asti, ja muutenkin surettaa kun portaali loppui. Kaikki parhaat saman katon alla oli huippuratkaisu. Nykyään seuraan purkkimafia 2.0 facebookissa, ja sieltä kun jonkun blogiin loikkaa tuleekin siellä sitten vietettyä niin kauan kun kaikki postaukset on luettu

 • Lusa

  Bloggerin kautta seuraan, alun perin kirjanmerkkien kautta. Kaksi-kolme vuotta, jonain vuonna jäin seuraamaan joulukalenterista :>

 • Nimk

  Apua, enpäs muista yhtään, mutta useampi vuosi tässä on vierähtänyt. Ensin seurasin kaikkia blogeja vaan lisäämällä kirjanmerkkeihin. Nykyään ainakin vuodn ellei 2, on ollut bloglovin käytössä 🙂

 • Mira

  Olen lukenut blogiasi muutaman vuoden ajan. Aluksi seurailin blogiasi perinteisesti kirjanmerkin kautta, mutta nykyään seurailen bloglovinin kautta 🙂

 • Hennaj

  Tutustuin ensi kertaa blogiisi noin puoli vuotta sitten 🙂 Seuraamani blogit ovat kirja merkeissä, joista käyn viikottain lukemassa postauksia.

 • mimu

  tää on paha, ei aavistustakaan! sanotaan näin että jonku verran ennen purkkimafiaa. aiemmin seurasin kirjanmerkeistä, tän vuoden puolella latasin puhelimeen bloglovinin eli nyt sitte sitä kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.