body

Blogin synttäriviikko – päivä 3 – Lush Naked Christmas

Kuten jo tuossa lokakuussa kerroin, niin olin käymässä Lush Naked Christmas -lanseerausbileissä lokakuussa. Luvassa oli hyvää seuraa ja ihania tuoksuja. Esittelin myös teille goodie bagiin valitsemani joulutuotteet, jotka tänään esittelen teille tarkemmin.

Kuten kerroinkin jo edellisessä Lush-postauksessa, niin tämän vuoden jouluteema on Naked Christmas. Jostain syystä kuitenkin itse päädyin valitsemaan goodie bagiini pullotettuja ja purkitettuja tuotteita – paitsi tietysti itse saippuan. Kannattaa kuitenkin tsekata Lushin valikoima, sillä myös esitellyt tuotteet on saatavilla nakuversioina – eli ilman pakkausta. Yksi mikä jäi harmittamaan – ja olin vielä viikonloppunakin Lushilla, enkä tajunnut – niin Sugar Plum Fairy -kiinteä huulikuorinta olisi todella oiva tuote. Taidanpa joku päivä käydä ostamassa.

lush golden pear

Golden Pear -saippua on todellakin söpö näky lavuaarin vierellä. Päärynän muotoinen ja hieman mausteinen päärynän tuoksu sopivat paremmin kuin nenä päähän joulunodotukseen. Saippua sisältää oikeaa päärynäpyreetä sekä hoitavaa murumuruvoita, luomukaakaovoita, kookosöljyä sekä manteliöljyä. Hoitava saippua on myös aivan ihana tuliainen tai pikkulahja!

santa's christmas lush

Santa’s Christmas -suihkugeeli tuoksuu colalta! Ehkä Coca Cola on hyvin brändännyt itsensä joulun tuoksuksi, mutta tätä tuoksuttaessa tulee mieleen ne jouluiset Coca Colan mainokset, jossa joulupukki naureskelee pitkin lumisia kyliä. Suihkugeeli sisältää kahvia ja kanelia, jotka piristävät kylmänä aamuna. Itse suihkugeeli on ihanan pehmeää ja punaista.

lush christingle

Christingle -vartalonhoitoaine sopii hyvin hiihtolenkin jälkeiseen suihkuhetkeen. Christingle kosteuttaa ihoa hyvin, mutta sen sisältämät menthol-kiteet virkistävät väsyneempääkin. Sopii erittäin hyvin myös väsyneille jaloille viilentävän koostumuksensa ansiosta! Kun olet tanssinut pikkujouluissa pikkutunneille asti, niin tätä vain suihkussa jalkoihin (älä liukastu!) muutamaksi minuutiksi ja jalat ovat kuin uudet (tai ainakin hieman mukavamman tuntuiset).

Nyt jollain teistä on mahdollisuus voittaa samat Lush-tuotteet itsellenne! Näillä ihan varmasti tulee joulumieli – ja kaupan päälle vartalon iho pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi.

Lush-arvonnan säännöt: SULJETTU

  • Osallistu vastaamalle alle seuraavaan kysymykseen:
    Miltä joulun kuuluu tuoksua
    ?
  • Jätä sille tarkoitettuun kenttään sähköpostiosoitteesi, otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla.
  • Palkinnon postittaa Lush, jolle ilmoitan voittajan tiedot maanantaina 13.11. eli olethan tarkistanut sähköpostisi ja vastannut mahdolliseen voittoviestiin ennen tätä!
  • Arvonta on auki 10.11.2017 klo 23:59 asti!

Tuotteet saatu PR-näytteinä

42 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.