hair

Blogin synttäriviikko – päivä 4 – Kérastase Reflection Chromatique värjätyille hiuksille

Värjätyt tai blondatut hiukset? Check. Jos sinultakin tulee check, niin kannattaa lukaista Kérastasen uudistetusta Reflection-linjasta, joka on tarkoitettu juurikin värjätyille tai raidoitetuille hiuksille.

Sain testiin Kérastase Reflection-linjasta Riche-shampoon, hoitoaineen, FINS-hiusnaamion, hiuksiin jätettävän hoitonesteen sekä Cool Blonde -sävypigmentin.

Itse olen aina pitänyt kokeilemistani Kérastasen tuotteista, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Ja kuten yleensäkin, niin tuoksu Kérastasen tuotteissa on ihana, ei liian voimakas, mutta selvästi tuoksuva.

Shampoo vaahtoaa ihanan pehmeästi ja jättää hiukset puhtaisi, muttei liian nitisevän puhtaiksi. Shampoon tarkoitus on suojata hiusta 40 päivän ajan värjäyksestä haalistumiselta. Tämän lisäksi se neutralisoi vesipartikkelien jäämiä eli hiusten kiilto ei himmene. Testiin saamani Riche-versio on tarkoitettu erittäin kärsineille hiuksille ja vaikak oma tyveni ei ole värjätty, niin tämä ei kuitenkaan ollut liian kosteuttavaa tai paksua hennoille hiuksilleni.

kerastase_reflection_chromatique

Itse pelkäsin, että koska tyveäni ei ole värjätty kuukausiin, että tämä linja olisi aivan liian tujua hiuksilleni, mutta naamionkaan käsittelyn jälkeen hiukset eivät valuneet pitkin päätä, vaan näyttivät – sekä tuntuivat – hoidetuilta ja vahvoilta. Naamioni oli FINS-laatua eli hennoille hiuksille tarkoitettu. Luultavasti Epais (paksuille hiuksille) olisi ollut liian ravitsevaa.

Touche Cromatique -sävypigmenttikynä on tosi jännä tapa ylläpitää – tai taittaa epämiellyttävää – hiusten sävyä. Sävypigmenttiä lisätään naamioon tai hoitoaineeseen haluttu määrä (maksimissaan 10 painallusta) – halutusta tuloksesta ja tietysti hiusten pituudesta/paksuudesta riippuen. Sävyjä on neljä: Cool Blonde, Cool Brown, Copper ja Red. Itse sain testiin Cool Blonde -sävyn, joka on tarkoitettu taittamaan kellertävää sävyä hiuksista. Yhdeksän painallusta taittoi hyvin keltaisia sävyjä hiuksissani, muttei kuitenkaan tehnyt hiuksista harmaita/violetteja. Ja koska seosta pidetään hiuksissa vain viisi minuuttia, niin tämä on todella nopea tapa ylläpitää hiusten haluttua sävyä.

kerastase reflection chromatique

Hoidon viimeistelee Fluide Chromatique, hiuskiin jätettävä hoitoneste, joka sulkee hiuksen pintaa antaen sille kiiltoa. Itse hoitoneste on kevyttä, joten se sopii myös hennoille hiuksille – kuten minulle.

Kérastasen tuotteet eivät ole halpoja, mutta todellakin hintansa arvoisia. Niitä voi ostaa valtuutetuista myymälöistä (esim. Stockmann) tai tilata eleven.fi:ltä.

Koska on synttäriviikko, niin KAKSI teistä voittaa samanlaisen paketin haluamallanne sävypigmentillä.

Kérastase-arvonnan säännöt: SULJETTU

  • Osallistut arvontaan ilmoittamalla alle, että minkän sävypigmentin haluaisit: Cool Blonde, Cool Brown, Copper tai Red.
  • Jätä sille tarkoitettuun kenttään sähköpostiosoitteesi, otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla.
  • Palkinnon postittaa L’Oreal, jolle ilmoitan voittajan tiedot maanantaina 13.11. eli olethan tarkistanut sähköpostisi ja vastannut mahdolliseen voittoviestiin ennen tätä, muuten joudun arpomaan uuden voittajan!
  • Arvonta on auki 11.11.2017 klo 23:59 asti!

Tuotteet saatu PR-näytteinä / Sisältää affialiate-linkkejä

43 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.