shopping

Sunnuntaina se alkaa + alennuskoodi!

Tällainen pikainen ilmoitus, että sunnuntaina alkaa blogin synttäriviikko – tai siis 9 päivää pitkä viikko – täynnä arvosteluja ja arvontoja. Ja jo tänään saatte pienen alekoodin, joten kannattaa lukea!

Kannattaa siis katsastaa blogi päivittäin, sillä arvonnat ovat auki vain muutaman päivän kerrallaan. Osan tuotteista postitan minä ja osan arvontaan osallistunut yritys. Ja jokaiseen osallistuminen on erilaista eli lukekaa säännöt. Tiputan automaattisesti vastaukset, jotka eivät vastaa sääntöjä pois arvonnasta.

Ja blogin synttäriviikon kunniaksi saatte hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta 20% alennuksen (kerta/henkilö) 15.11.2017 asti koodilla HENNAV. Alla vielä muutama vinkki hyvinvoinnin.fi valikoimaan.

hyvinvoinnin_fi_luonnonkosmetiikkaa

Dabban kukkaisvesiä on kehuttu niin paljon, että itse on ihan pakko kyllä kokeilla lähiaikoina. Varsinkin Villivadelman lehti -vesi kiinnostaa todella paljon! Itse en rusketa kasvojani (tai oikeastaan mitään muutakaan), mutta Eco by Sonyan Face Tan Wateria on kehuttu todella paljon. EcoToolsin siveltimiä on minullakin käytössä, enkä ole löytänyt niistä mitään moitittavaa. English Tea Shopin teet ovat aivan hurmaavia! Ja heiltä löytyy vielä teejoulukalenteria. FLOW kosmetiikan ihananantuoksuinen piparminttu-sarja sopisi hyvin vaikka joululahjaksi. Laveran valikoima on laaja ja varsinkin huulipunat ovat suosikkejani. Patyka on kalliimpaa luonnonkosmetiikkaa ja aivan luksusta! Moni vannoo Huile Absoluen nimeen vartalonhoidossa. Patykan hinnoissa 20% alennus jo tuntuukin joltain. Suomalainen Supermood on alkanut valloittamaan maailmaa ja täytyy sanoa, että toivottavasti ottaa tulta alleen. Varsinkin Youth Glo Luxury Peel on kokeilemisen arvoinen tuote sarjalta. Tämän lisäksi valikoimasta löytyy myös mm. Mossaa, Nurmea ja Melvitaa.

my daughter

Viikonloppuna vietetään tyttäreni syntymäpäiviä sukulaisten kanssa, ja maanantaina on hänen oikea syntymäpäivänsä. Minun tyttärestäni tulee virallisesti teini maanantaina. Kun lapsi täyttää 13 miettii vähän itsekin, että kuinkas vanha minä olinkaan.

Nyt kaikille oikein rentouttavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.