makeup

Bloggaajien keväinen meikkihaaste

Tuotteet saatu PR-näytteinä

Päädyinpäs mukaan Alohairin järjestämään meikkihaasteeseen, jossa ajatuksena oli tehdä kevät- tai kesämeikki annetuilla sanoilla. Itse päädyin kevätryhmään ja sanakseni tuli veden solina. Meille oli myös sponssattu Pretty.fi:n toimesta NYX Professional Makeupin The go-to Palette sävyssä bon Voyage sekä Glitternistiltä pari glitteriä – itse sain sävyt Iridescent Purple ja Eco Silver.

Täytyy myöntää, ettei paletin luomivärien sävyt ihan heti iskeneet oman sanani kanssa yhteen – vaikka myönnettävästi paljon helpommat sävyt minulle kuin osalle muista. Mutta lopulta päädyin käyttämään paletista vihreää sekä violetihtavaa sävyä (jota sekoitin Colourpopin My Little Pony -paletin mintunvihreän kanssa). Oma teemani muotoilin niin, että vihreyden keskellä virtaa joki, joka solisee – varsinkin alaluomella glitterin muodossa.

Sain idean meikin muotoon heti, kun kuulin oman sanani, mutta tuotteet hieman muuttivat sen sävyä. Itse silti tykkäsin lopputuloksesta.

glitter makeup nyx glitternisti

glitter meikki makeup nyx glitternisti

glitter meikki makeup nyx glitternisti

glitter makeup meikki glitternisti nyx

NYXin paletti on muuten kaunis ja toimiva – poskituotteet ehkä aavistuksen liian puuterimaisia eli ne nostavat pannuihin irronnutta pigmenttiä, joka voi helposti sekoittua muihin. Mutta varsinkin korostustuotteen pigmentti oli aivan upea. Glitterit nyt ovat aina kauniita ja tuo violetti sävy varsinkin on aivan ihana!

Kannattaa katsastaa myös muiden tänään julkaisevien meikit:

Blinger Shimmer, Divine, Alohair, MissAria, Be Beauty or Creepy, Kiira K

Miten te olisitte toteuttaneet meikin sanoilla veden solina?

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.