shopping

Black Friday

Taas on kulutuksen juhlakausi avattu, nimittäin tästä jouluun asti kulutetaan järkyttävät määrät rahaa erilaisiin tuotteisiin. Toisaalta, jos kerran on hankittava (kukaan ei pakota) lahoja, niin miksi ei kannata ostaa niitä Black Friday -alesta.

Itse olen ostanut jo tyttäreni pääjoululahjan, mutta miehelle on vielä ostamatta mitään – enkä tiedä mitä ostaisin, niin omat Black Friday -ostokset jäävät tosi pienelle. Ainoa mitä aion seurata silmä kovana, jos tulee hyvä kamera ja/tai linssitarjous, sillä olen harkinnut ainakin uuden linssin ostamista selfieitä varten.

Mutta, ajattelin tehdä pienen postauksen parhaista Black Friday -tarjouksista, varsinkin kosmetiikan vinkkelistä.

eleven.fi:llä on pe-su 20% alennusta yli 50e ostoksista ja 30% alennusta yli 200 euron ostoksista. Tämän lisäksi 30-50% alennus valikoiduista huipputuotteista. Ja tunnin välein klo 12-23 40% ale määrätyistä tuotemerkeistä. Cyber Mondaytakaan ei ole unohdettu!

Stockmann.comilla sekä tavarataloissa on joka päivälle eri tarjous: perjantaina muoti, lauantaina kosmetiikka ja sunnuntaina koti. Muistaakseni näissä kaikissa oli 20% alennus sekä postitoimitukset 0 euroa. Myös tässä ennen joulua on mahdollista saada pilkottua lasku jopa 4kk jaksoon ilman kuluja ja korkoja.

Itseäni kiinnostaa myös Iittalan 25% alennus normaalihintaisista tuotteista, sillä valikoimasta löytyy ihan varmasti lahjoja melkein kaikille. Meillä kerätään Taikaa (mustavalkoisena) ja joitain tuotteita vielä puuttuu. Ja juuri mies valitti, että käytän yhtä juoma-astiaa maljakkona – ehkä olisi aika ostaa ihan oikea maljakko – tai uusi juoma-astia. Vähän himoitsen Alvar Aallon kokoelman kulhoa ruusukultaisena – itselläni on tarjotin hopeisena.

Sisustuskauppa.comilla on omat Black Friday tarjouksensa sekä lisäksi Yankee Candle -tuotteet ota 4 maksa 3. Jos puuttuu kynttilöitä, niin nyt kannattaa ostaa, sillä Yankee Candle ei ole halpa tuotemerkki – mutta sitäkin ihanimpia tuoksuja!

SpaceNK:llä on mahdollisuus saada täysikokoinen tuote ilmaiseksi ostosten lisäksi. Kävin kuolaamassa Diptyquen uusia kynttilöitä taas.

CultBeautylla saa 15% alennuksen yli £20 ostoksista koodilla 15BLACK ja 20% alennuksen yli £200 ostoksista koodilla 20BLACK.

Verkkokauppa.comissa on ohittamaton tarjous bloggaajille, joilla on uuden kameran tarve: Olympus PEN E-PL8 mustana hintaan 333,33 euroa!

Ainahan voitte myös jonottaa BeautyBayn 30% aleen!

beautybay queue

Onko teillä ostoslistalla jotain ostettavaa Black Fridayna?

Sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.