shopping

Bette Box -alekoodi

Sisältää affiliate-linkkejä/
Tuotteet saatu PR-näytteinä

Hyvää keskiviikkoa! Tänään ajattelin pikaisesti vinkata teille Bette Boxin tarjouksesta. Jos Bette Box ei ole teille vielä tuttu, niin käydään pikaisesti läpi, että mistä on kyse.

Bette Box on kuukausittainen yllätyslaatikko, jonka sisältö on 4-6 kosmetiikkatuotetta. Tuotteet voivat olla näytteitä, matkakokoisia tai täysikokoisia. Hyvä tapa siis kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita!

Kuvituksena PR-näytteenä saatu Bette Box, joka ei ole minkään määrätyn kuukauden laatikko, vaan sisältää tuotteita, joita on löytynyt – tai ehkä tulee löytymään – boxeista. Itse en ole tilannut Bette Boxia vähään aikaan, mutta viimeisimpiä boxeja voi kurkata vaikka näistä blogeista: Glitz & Glam, Hannamaria ja Better Nail Day.

bette box alekoodi

Koodilla SUPERVIIKKO, saat 5 euron alennuksen 10.-30.9. välisenä aikana tilatusta Bette Boxista. Boxin normaalihinta on 18,90€/kk.

Ehdot: Koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia, määräaikaisen tilauksen (3 ja 6kk) kokonaissummaa, lahjatilauksia, ja myös Limited Edition Sensai Boxia ja Miesten Boxia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.