beauty,  hair,  makeup,  skincare

BetteBox syyskuu 2017

Kävin tänään hakemassa lauantaina tulleen BetteBoxin – valitettavasti se tuli Helsingin pääpostiin, niin en päässyt heti lauantaina sitä hakemaan. Niinpä tänään pysähdyin kotimatkalla hakemaan ja kuvasin sen samantien. Olin jo ehtinyt spoilaantua, mutta en täysin silti muistanut mitä laatikossa oli ennen sen avaamista.

Tällä kertaa laatikossa oli uutuustuotteita. En tajunnut ottaa yhteiskuvaa boxista, mutta tällä kertaa mukana oli aika paljon pieniä tuotteita – joko pieniä täysikokoisia tai näytekokoja – jonka takia itse boksikin oli aika kevyt.

nivea_creme_care_waterproof_eye-makeup_remover

Ensimmäisenä huomasin Nivea Creme Care Waterproof Eye-makeup Removerin (6,00€/125ml). Minulla on aiemmin ollut Nivealta joku voidemainen meikinpoistoaine eikä se toiminut yhtään, vaikka kuinka sanoi olevansa vedenkestävälle meikille. Ehkä pitää testata, että onko tuote parantunut vuosien saatossa. Täysikokoinen.

vichy mineral 89 booster

Vichy Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster (23,50€/50ml) on ihoa vahvistava tiiviste, joka sisältää mm. hyaluronihappoa. Tämä lähtee ihan varmana testiin, sillä kaikki mikä boostaa ihonhoitoa, on vain plussaa. Mukana oli 5ml näytepakkaus.

blistex_bliss_flip

Blistexin uusi Ultra Moisturizing Bliss Flip (3,95€/7g) muistuttaa tosi paljon Palmer’sin flip-huulirasvoja. Toivottavasti tämä on yhtä hyvä kuin Blistexin huulirasvat yleensä. Tulee varmasti käyttöön näin huulirasva-addiktille. Täysikokoinen.

lumene_nordic_chic_soft-matte_powder

Lumene Nordic Chic Soft-Matte -puuteri (17,90€/9g) tuli täysin oikeaan aikaan, sillä olen jo hetken ollut ostamassa uutta kivipuuteria. En vain ole saanut aikaiseksi. Sävy 1 näyttää aika tummalta paketissa, mutta kädelle swatchattuna se sulautui ainakin sen sävyyn hyvin. Todellakin tulee käyttöön! Täysikokoinen.

schwartzkopf bc scalp genesis

Schwartzkopfin BC Scalp Genesis -syväpuhdistava shampoo (19,50€/200ml) tulee kyllä testattua, sillä KMS Californian syväpuhdistava shampoo on juuri loppumassa ja uusi samantyylinen pitäisi löytää. Jos tämä on hyvä, voi olla, että käyn ostamassa tämän piakkoin. 30ml testikoko.

sb12_boost_antiplaque_kenzo_world

vichy ideal body

Näytteinä boksissa oli SB12 Boost Antiplaque -ravintolisäpurukumit, Kenzo World -tuoksu sekä näytepussi Vichy Ideal Body -vartaloemulsiosta.

Tällä kertaa boksi oli täysin hintansa arvoinen pelkästään huulirasvan ja Lumenen puuterin takia.

Ensi kuussa onkin sitten taas bloggaajaboxin vuoro, joka on oman 3kk tilaukseni viimeinen boxi. Saa nähdä, tuleeko uusittua.

Mitä mieltä syyskuun boksista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.