beauty,  body,  scents,  skincare,  tools

BetteBox elokuu 2017

Kyllä, minäkin tilasin itselleni BetteBoxin. Itse asiassa tilasin kolmen kuukauden satsin, koska heinäkuussa oli tarjous, jolla boxit sai ihan ensimmäisten LivBoxien hinnalla. Eli tarpeeksi halvalla, jotta pääsisin katsomaan, että onko BetteBox erilainen kuin LivBox.

Lopetin LivBoxin tilaamisen viime vuonna, koska laatikoista tuli tuotteita, joita olin jo saanut PR-näytteinä tai muuten minulle tarpeettomia tavaroita. BetteBoxiksi muuttuminen muiden mukaan paransi boxin sisältöä, joten halusin nähdä tämän itsekin. Ehdin kyllä spoilaantua boxin sisällöstä, sillä se saapui muille sillä aikaa, kun itse nautin (no nautin ja nautin) Barcelonan lämmöstä.

bettebox_elokuu_2017

Laatikko oli pakattu ihan täyteen tuotteita. Huomasin sen, että BetteBoxin mukana tulevassa lappusessa on enemmän selitetty boxin ideaa ja miksi tuotteet on siihen valittu.

manna_kadar_prime_time

Manna Kadarin Prime Time ($25/25.51g ja kyllä, hinta on dollareina, ei euroina) kuulemma toimii silmä- ja huulimeikin pohjustukseen sekä peiteaineena että korostuksena. Sävy on tosi oranssinen, joten korostuksena ehkä tummalle ihonsävylle. Eniten ihmetyttää se, että boxissa on tuote, jonka saa vain tilattua netistä – ulkomailta. Vähän epäilen, että tämä tulisi omaan käyttööni, sillä rasvaisilla luomillani se ei toimisi, huulimeikin alla en käytä näin paksuja pohjustajia, ja tuote on aivan liian tumma peiteaineeksi itselleni. Tämä taitaa lähteä työkavereille.

ibero_ripsientaivuttimet

Iberolta tuli ripsentaivuttimet (4,90€/kpl). Itse omistan Shu Uemuran taivuttimet – ja tällä hetkellä omistan ripsipermanentin, joten en tarvitse edes Shu Uemuria. Nämäkin tulevat siis saamaan kodin joltain, kenellä on tarvetta. Oma tyttäreni ei vielä käytä meikkiä – muuta kuin huulikiiltoa – ja hänellä on muutenkin taipuvat ripset eli en viitsi näitä hänellekään säästää.

lumene_klassikko_uudistava_yovoide

Lumene Klassikko Uudistava Yövoide (5,90€/50 ml) sopii kaikille ihotyypeille. Ainesosaluettelon nopeasti lukaistuani tulin tulokseen, etten viitsi edes testata. Tuote sisältää kasvisöljyä ja karitevoita, jotka eivät ole ainesosia, joista akneen taipuva ihoni tykkää. Eli tämäkin lähtee eteenpäin.

nivea_intensive_care_hand_cream

Manteliöljyä sisältävä Nivean Intensive Care -käsivoide (4,20€/75 ml) sen sijaan löysi paikkansa tästä tietokoneen vierestä. Käsivoide on aika paksua, mutta imeytyy suht nopeasti sekä muistuttaa minua ehkä joskus jopa rasvaamaan käsiäni. Pullo on jotenkin tosi söpökin eikä tuoksukaan ole paha – kivan raikas, mutta silti Niveamainen.

helein_kauneusravintolisa

Olen tosi huono syömään mitään ravintolisiä, mutta Heleinin kauneusravintolisästä (27€/60 tbl) olen lukenut aika paljonkin. Ehkä tämäkin voisi jäädä vaikka koneen viereen, jotta muistaisin joskus ottaa yhden. Eli siis testiin lähtee! Näiden hinta on todella korkea, joten jos ei mitään ihmeellistä tapahdu kahden kuukauden aikana, niin tuskin tulen ostamaan lisää. Jos muistan syödä säännöllisesti, voisin kertoa näistä (sekä muista samanlaisista) vähän lisää.

listerine_zero

clean_fresh_laundry

Näytteinä tuli Cleanin Fresh Laundry -tuoksunäyte – joka on helppo taas heivata käsilaukkuun – sekä Listerinen Zero-suuvettä. Jostain syystä tykkään paljon noista pienistä parfyyminäytteistä – varsinkin jos siinä olisi pumppu – sillä niitä on kiva ripotella eri käsilaukkuihin. Näin ollen tuoksu on aina mukana, jos töiden jälkeen jatkaakin jonnekin muualle. Itselläni on Listerine Zero aika lopussa, joten pikkupullo tulee kyllä käytettyä.

Eli siis boxista jäi omaan käyttöön käsivoide, tuoksunäyte sekä suuvesinäyte, testiin kauneusravintolisä. Ei ehkä vahvin boxi, mutta ihan normaalille kuluttajalle varmaan mielekkäitä tuotteita. Näin kauneusbloggaajana unohtaa aina, ettei toisilta löydy varastosta viittä eri yövoidetta tai uusien ripsientaivuttimien hankkiminen voi olla suurikin lovi kukkaroon.

Mitä mieltä te olitte elokuun boxista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.