featured,  makeup,  skincare

Bette Box toukokuu 2019 – Create Your Own Sunshine

Yhteistyössä Bette Box / Adtraction
Sisältää affiliate-linkkejä

Käydäänpä läpi toukokuun Bette Box, jonka teemana oli täydellinen kesä. Tuotteita oli päästä varpaisiin – aurinkosuojatuotteesta viimeistelypuuteriin.

Affect Smooth Finish Pressed Powder

Silkkimäinen puuteri, joka antaa ihollesi luonnollisen lopputuloksen. Affect Smooth Finish Pressed Powder sitoo meikkipohjan paikoilleen, jolloin iho näyttää tasaisemmalta ja viimeisteillyltä. Puuteri sisältää vihreän teen ja kaakaon uutteita, jotka ehkäisevät ihon ärsytystä. Yllättävinä ainesosina on aloe vera sekä kaoliini ja mica, jotka imevät talia ja ehkäisevät kiiltoa. Riippuen rusketuksesi tasosta, tätä tuotetta voit hyvin käyttää myös korostukseen. Ovh. 19€.

Tämän puuterin aion testata, en ole koskaan kuullutkaan Affect-merkistä ennen. Mutta saa nähdä sopiiko sävy ihooni miten ja millaiseksi tämä tekee ihon, sillä lupaus on kyllä todella hyvä!

Trind Nail Balsam

Kynsiä kosteuttava ja joustavuutta lisäävä kynsibalsami. Trind Nail Balsam on erinomainen tuote kuiville, hauraille ja katkeileville kynsille. Ei sisällä öljyjä. Sopii käytettäväksi kynsilakan alla. Ovh. n. 15€/9ml.

Tämä pienempi versio tulee kyllä käyttöön. Omat kynteni ovat aina olleet tosi paperimaiset ja liuskoittuvat ja nyt päällä oleva isotretinoiinikuuri kuivattaa niitä luultavasti lisää.

Ultrasun Face SPF30

Tehokkaasti UVA- ja UVB- sekä infrapuna-A -säteitä suojaava aurinkosuojavoide kasvoille. Ultrasun Face SPF30 on antioksidantteja sisältävä voide, joka palauttaa ihon kosteustasapainon sekä vähentää auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Erittäin nopeasti imeytyvä kevyt koostumus ei jätä ihoa rasvaiseksi. Ihanteellinen erittäin herkälle iholle. Hajusteeton, säilöntäaineeton ja vedenkestävä. Ovh. n. 25,50€/50ml.

Tämä pieni näytekoko menee odottamaan jotain lyhyttä matkaa, sillä Ultrasunin tuotteet ovat olleet todella hyviä. Ja koskaan ei voi olla liikaa aurinkosuojatuotteita!

Looks by Cailap luomivärisivellin

Vaihtoehtoina Cailapin siveltimistä oli häivytyssivellin, luomivärisivellin, kulma- ja rajaussivellin, huulipunasivellin ja rajaussivellin. Itse sain luomivärisiveltimen, jonka ovh on 7,90€. Tämä lähtee eteenpäin, sillä omistan ihan tarpeeksi luomivärisiveltimiä.

RFSU Intim Easy Shave Gel

Hellävarainen geeli, joka pehmentää ihoa ja helpottaa sheivausta. Miedosti hajustettu geeli on kehitetty intiimialueelle, mutta sopii koko vartalolle. Läpinäkyvä ja vaahtoamaton koostumus takaa sen, että näet mistä sheivaat. Ovh. n. 5,50€/150ml.

Itse sheivaan suihkuöljyillä ja matkoilla ihan vain millä ikinä suihkugeelillä, joten tämä lähtee eteenpäin. Ei mikään huono tuote, mutta itselleni ei vain ole tälle käyttöä.

Ziaja Kashmir -vartalovoide

Ravitseva vartalovoide sisältää kashmirproteiineja ja sheavoita. Vähentää ihon karheutta ja ehkäisee ihon kuivumista. Silottaa ja kosteuttaa ihoa sekä parantaa sen elastisuutta. Ovh. n. 9€/400ml.

Tämä näytekappale lähtee kiertoon, en ole mikään vartalovoiteiden suurkuluttaja ja matkakokoisiakin löytyy ennestään. Ziaja on merkkinä jäänyt vähän varjoon, tiedän sen ja tiedän monen pitävän merkin vuohenmaitotuotteista, itse en vain ole merkiltä löytänyt mitään THE juttua.

Tämä oli viimeinen Bette Box, jonka saan yhteistyön merkeissä ja tällä hetkellä en ole jatkamassa tilausta. Olen roudannut töihin niin paljon kosmetiikkaa kevään aikana, että luultavasti lopetan myös Glossyboxin tilauksen, en vain tarvitse lisää kosmetiikkaa, jonka tiedän päätyvän eteenpäin muille.

Mitä mieltä te olitte toukokuun Bette Boxista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.