featured,  makeup,  skincare,  tools

Bette Box – maaliskuu 2019

Yhteistyössä Bette Box/Adtraction
Sisältää affiliate-linkkejä

Sain kolmen kuukauden Bette Boxit yhteistyössä Adtractionin kautta. Viimeisen Bette Boxin olen itse saanut joulukuussa 2017, viime vuonna sain näyteboxin, joka ei ollut minkään kuun ns. oikea boxi.

Niinpä halusin vähän nähdä, että onko systeemi ja tuotteet kauheasti muuttuneet tässä vuoden sisällä, ja kun yhteistyötä tarjottiin, otin sen empimättä vastaan.

Maaliskuun boxin teemana oli “Be in love with your life, every detail of it”, joka on ihan hyvä motto jokaiselle. Yllättäen boxi tulikin jo heti 5. päivä haettavaksi (vaikkakin sain sen vasta 6. päivä käteeni työpaikan illanistujaisten johdosta). Kivointa oli, että boxista löytyi kaksi uutta tuotemerkkiä SkinMood ja Noughty, joka on vegaaninen ja sisältää 97% luonnollisia ainesosia.

Noughty To The Rescue Moisture Boost Shampoo

Tämä ei luultavasti ole minun hiuksilleni suunnattu, sillä ne eivät ole tällä hetkellä käsitellyt tai värjätyt. Voi olla, että tämä menee miehelle testiin, kun häneltä taas loppuu shampoo. Voi olla, että kerran testaan itsekin, mutta vähän epäilen tällä hetkellä että helposti rasvoittuvat hiukseni tykkäisivät tästä.
Täysikokoinen tuote 250ml, arvo 10,90€.

SkinMood Make-up Blender

Näitä erilaisia meikkisienimunia löytyy vaikka miltä merkeiltä nykyään. Tämä pitää testata, mutta saa nähdä onko siitä vastusta Real Techniquesille tai Beautyblenderille. Voin sanoa, että muodosta tuli mieleen yksi NSFW-juttu, joten jätetään se siihen.
Täysikokoinen tuote, arvo 9,90€.

Ziaja Natural Olive Micellar Water

Misellivedet ovat aina hyviä ja näin pienemmässä koossa käteviä myös matkalla. Tulee siis ihan varmasti käytettyä.
Täysikokoinen on 200ml noin 10€, boxissa tuli 50ml purkki.

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Wipe

Tämä kiinnostaa, vaikken itseruskettavia käytäkään. Voisin testata tätä valoa heijastavan kalpeille säärilleni, kunhan tuolla uskaltaa jättää sukkahousut kotiin – kevättä siis odotellen.
Täysikokoinen tuote, arvo 2,30€.

Dermosil Brightening Colour Correcting Stick

Pitkäaikaistilaajat saivat boxin mukana tämän Dermosilin valoa tuovan kynän. Tätä voi käyttää tuomaan valoa kasvoille esim. kulmaluulle tai kasvojen korkeimmille kohdille.
Täysikokoinen tuote, arvo 4,90€.

Näytteenä löytyi Himalaya Herbalsin matkakokokoinen hammastahna. Näitä pieniä hammastahnoja on kätevä olla matkoille. Tämän lisäksi Bette-kangaskassi löytyi ihan boxin pohjalta. Itse käytän oikeastaan aina kangaskasseja – ruokakaupoissa sekä vaateostoksilla. Eli näitä kangaskassejakin on hyvä olla, sillä aina välillä huomaa, että joku kangaskassi onkin pesun tarpeessa tai aivan muualla kuin pitäisi.

Boxi oli ihan kiva, yhtään tuotetta en ollut ennestään testannut, joten oli kiva saada jotain uuttakin. Kangaskassi oli kiva bonus.

Mitä mieltä te olitte maaliskuun Bette Boxista?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.