shopping

Bette Box – joulukuu 2017

Tämä on tällä erää viimeinen Bette Box – ainakin lähitulevaisuudessa. Ostin tämän boxin pisteillä, joita minulla riitti juuri tasan tähän boxiin. Ja olen tehnyt päätöksen alkaa tilaamaan täysin erilaista kuukausittaista boxia – siitä lisää joulukuun Bette Boxin esittelyn jälkeen.

Tämän joulukuun Bette Boxin aihe oli “huoliteltuna joulupöytään” sekä “lahjaksi hemmottelua” ja se sisältää vähän kaikenlaista. Voin jo heti myöntää, että tämä boxi oli aika nappi suoritus eli onnittelut Bette Boxin tiimille!

bettebox joulukuu

Mukana oli kaksi Glitz & Glamin Minnan suosikkia ja yksi Moumoun Iinan suosikki. Yhteensä boxissa on neljä tuotetta, sekä näiden lisäksi neljä näytettä. Aloitetaan siitä kalleimmasta ja ehkä ihanimmasta tämän boxin tuotteesta.

lumene lähde arctic dew seerumi

Lumene Lähde Arctic Dew tehokosteuttava seerumi / Glitz & Glam -blogin Minnan suosikki

Seerumi sisältää päivittäisen annoksen pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Kosteuttaa ihoa ja häivyttää hienojen juonteiden sekä ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh n. 24,90 €/ 30 ml)

Tämä täysikokoinen tuote oli aivan ihana yllätys! Jo tässä oli yli boxin arvo. Ja tuo selostus kuulostaa todella hyvältä. Näin talvisin jokaisen kasvot tarvitsevat lisäkosteutta, sillä pakkanen ja lämmitys kuivattavat ilmaa ja ihoa. Lähden testaamaan tätä innolla!

real techniques miracle complexion sponge

Real Techniques Miracle Complexion Sponge / Glitz & Glam -blogin Minnan suosikki

Monikäyttöisen 3-in-1 meikkisienen ainutlaatuinen muoto ja koostumus tekevät meikistä virheettomän tasaisen. Meikkisientä voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. Töpöttele meikki kasvoille sienen avulla saadaksesi tasaisen pinnan. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh n. 10,90 €/ meikkisieni)

Itse tykkään tästä RT:n meikkisienestä todella paljon. Se ja beautyblender toimivat omalla ihollani ihan yhtä hyvin luoden tasaisen meikkivoide- ja peitevoidelevittyvyyden. Todellakin tulee käyttöön!

sally hansen miracle gel duo

Sally Hansen Miracle Gel Kynsilakkaduo

Kaksivaiheseen geelilakkaukseen tarvitsee vain värilakan ja päällyslakan. Värilakkojen patentoitu koostumus reagoi päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettu luonnonvalossa, ilman UV-/led-lamppua. Lopputuloksena on kauniit ja kiiltävät kynnet jopa 14 päivää. Duo on valittu voittajaksi Nielsenin Breakthrough Innovation Awards 2016 -kilpailussa. Saatavilla tavarataloista, K-citymarketeista ja Ego by YA -myymälöistä. (Ovh n. 25 € / 2 x 14,7 ml)

Itse tykkään näistä Sally Hansenin Miracle Gel -kynsilakoista. Omistan ehkä kolme päällyslakkaa ja muutamia värejä. Minulle tullut pinkki ei oikein ole minun sävy, joten duo lähtee eteenpäin. Kuitenkin suosittelen testaamaan näitä, jos lakkojen pysyvyydessä on ollut ongelmia.

maybeauty the incredible face mask

Maybeauty The Incredible Face Mask / Moumou-blogin Iinan suosikki

Peel-off-kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokosesi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä tehden ihosta puhtaamman ja raikkaamman. Tuote on dermatologisesti testattu sekä cruelty-free. Saatavilla netistä osoitteesta maybeauty.fi. (Ovh n. 25,00 €/ 8 x 10 ml)

Tätä en ole vielä kokeillut, vaikka monessa blogissa olen näitä nähnytkin. Innolla testaan, sillä ihon puhdistusnaamiot ovat erittäin tervetulleita akneen taipuvasta ihosta kärsivän arsenaaliin.

avene xeracalm ad

Police Legend

Jordan easy clean flosser

Näytteinä boxissa olivat Avène Xeracalm A.D Cleansing Oil sekä Cream, Police Legend -tuoksunäyte (naisille tarkoitettu) sekä Jordan Easy Clean Flosser -hammaslankain. Käyttöön tulee hammaslankain, muut lähtevät luultavasti eteenpäin.

Olin todella tyytyväinen tähän boxiin ja vaikkei kynsilakan sävy ollut nappivalinta itselleni, niin kuitenkin itse tuote on ihan mahtava. Kolme neljästä jää kuitenkin käyttöön ja ylittävät boxin arvon reippaasti – vaikka itsehän maksoin tämän pisteillä eli en yhtään euroa tähän boxiin laittanut.

Bette Boxia voi tilata heidän sivuiltaan, kuukausittain tilattuna boxin hinta on 18,90 euroa.

Ja nyt boxin saa normaalia halvemmalla, sillä alekoodilla JOULU5 saa tammikuun Bette Box hintaan 13,90 € (norm. 18,90 €/kk). Alennuksen (5 euroa) saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta.
Voimassa: 12.12. – 24.12.2017

Niin mutta se uusi kuukausittainen boxi. Päätin monen kuukauden miettimisen jälkeen – ja kun lopulta tajusin, että tätä saa Suomeen – tilata SourcedBoxin. Moni on ehkä että whaaat? Koskaan kuullutkaan. Pikaisesti kerrottuna SourcedBox on kuukausittainen boxi, jossa saa terveellisiä ja vegaanisia välipaloja. Marraskuun boxissa taisi olla 11 erilaista tuotetta. Yleensä niissä on kai 8-12 erilaista tuotetta. Olen seurannut Niomi Smartia nyt jonkin aikaa ja hänen kauttaan tutustuin boxiin. Boxin hinta on £18.95 plus postikulut eli noin 27 euroa kurssista riippuen tulee loppuhinnaksi. Pääset tilaamaan boxin täältä.

Mitä mieltä joulukuun BetteBoxista? Haluatteko nähdä SourcedBoxin avauksia täällä?

Sisältää affiliate-linkkejä

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.