body,  makeup,  skincare

Bette Box bloggaajaboxi – Lokakuu 2017

Lokakuun Bette Box olikin tällä hätää viimeinen boxini. Otin kesällä tarjouksen 3kk boxin tilauksesta, mutta nyt en tällä hetkellä aio sitä uusia.

Tämä lokakuun Bette Box on bloggaajaboxi ja mukana olikin liuta tuttuja nimiä. Yllätyin tästä boxista, sillä jostain syystä odotin kauneusbloggaajilta enemmän meikkituotteita.

lumene_invisible_beauty_serum

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW -SÄVYSEERUMI / Tunnetila

“Sävyseerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle, ja sitä voi kerrostaa lisäpeittävyyden luomiseksi. Käytä sävyseerumia joko sellaisenaan tai kasvomeikin alla tuomaan lisähehkua ja raikkautta. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 34,90e/30ml.”

Tämä on laatikon ainoa täysikokoinen tuote – ja valitettavasti aivan liian tumma. Sävy on Universal Medium, mutta mun iho ei ole nähnyt mediumia edes keskikesällä. Valitettavasti tämä lähtee jollekulle tummemmalle. Muuten olisin todellakin halunnut testata tätä – ihan yksinään, sekoittaminen esim. valkoiseen meikkivoiteeseen ei houkuttele.

curaprox black white

CURAPROX BLACK IS WHITE -VALKAISEVA HAMMASTAHNA / Blinger Shimmer

“Päivittäiseen käyttöön sopiva, aktiivihiiltä sisältävä hammastahna valkaisee ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta. Saatavilla apteekeista sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Ovh. noin 23,90e/90ml + hammasharja.”

Itse tykkään käyttää Yotuelin valkaisevia hammastahnoja, mutta tämä lähtee ihan varmana matkakäyttöön. Todella kiva kokeilla, että miten nämä aktiivihiilituotteet toimivat.

ziaja goat's milk day cream

ZIAJA GOAT’S MILK MOISTURIZING DAY CREAM -PÄIVÄVOIDE / Hannamaria

“Syväkosteuttava vuohenmaito tarjoaa ihollesi proteiineja, vitamiineja ja lipidejä. Päivävoide suojaa ihoa, kiinteyttää sitä luonnollisesti ja ehkäisee juonteiden ennenaikaista syntymistä. Sopii hyvin meikin alle. Saatavilla Sokos- tavarataloista sekä Hakaniemen ja Sellon Emotion -myymälöistä. Ovh. noin 10e/50ml.”

Olen tainnut kokeilla Ziajalta aikaisemmin jotain kasvovoidetta tästä linjasta, mutta vähän pelkään että päiväkäyttöön tämä on minulle liian tujua. Saa nähdä lähteekö tämäkin reissulle mukaan, vaikka sitten yövoiteeksi. Olen kuullut hyviä arvosteluja Ziaja Goat’s Milk -sarjan tuotteista.

treaclemoon_one_ginger_morning

TREACLEMOON ONE GINGER MORNING -SUIHKUGEELI / Nonnula

“Raikkaan tuoksuinen suihkugeeli vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa ihosi hellävaraisesti jättäen sen pehmeäksi ja virkeäksi. Sopii myös käytettäväksi kylpyvaahtona. Treaclemoonin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat täysin vegaanisia. Saatavilla Sokos -tavarataloista. Ovh. noin 5,90e/500ml.”

Jotenkin ei yhtään yllättänyt, että Nonnulan tuotteena oli suihkugeeli. Tämä on todella ihanan tuoksuinen, joten varmasti käytän!

l'occitane shea butter body cream

L’OCCITANE EN PROVENCE SHEA ULTRA RICH -VARTALOVOIDE / Essie’s

“Ravitseva ja suojaava vartalovoide, joka sisältää 15% sheavoita. Kehäkukkauute ja hunaja ravitsevat ihoa. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Levitetään puhtaalle ja kuivalle vartalon iholle aamuin ja illoin. Saatavana L’Occitane en Provence- ja Emotion -myymälöistä sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Ovh. noin 27,50e/250ml.”

L’Occitanen sheavoisarjassa on ihania tuotteita – ja tämä on yksi niistä. Tämä on ihana talvella kuivalle iholle. Minulla taitaa tällainen olla jo viime vuoden kalenterista vielä käyttämättä – nythän käytössä on pari päivää sitten postattu saman sarjan Ultra-Light Body Cream, joka on ihana.

bette box bloggaajaboxi

Täytyy sanoa, että vähän pettynyt olin tähän Bette Boxiin – en suoranaisesti tuotteiden takia, vaan että koko boxissa oli yksi täysikokoinen tuote eikä sekään käynyt minulle. En myöskään tämän takia ole heti ostamassa uutta tilausjaksoa. Toisaalta, näin kosmebloggaajana näitä boxeja ajattelee ihan eri tavalla kuin “tavallinen” kosmetiikankuluttaja, joka ei omista monta kiloa testiä/käyttöä odottavaa kosmetiikkaa.

Mikä teidän mielestä oli parasta tässä Bette Boxin bloggaajaboxissa?

Sisältää affiliate-linkkejä

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.